Wysłany: 2006-08-13, 09:30
Polecający: bierdonka
eeee nooo Lady Pank to jest klasa polskiego rocka !! Kto nie zna ich piosenek ;] Mniej niz zero , Zamki na piasku , Marchewkowe pole , Zostawcie Titanica i wiele innych ... kiedys , kiedys to sie zasłuchiwałam w nich a i teraz czasem chętnie wracam do nich . Polska muzyka z lat ich początkowej działalnosci jest wg mnie bardzo dobra , świetne kawałki .
A ja lubie Borysewicza , świetny gitarzysta , ma dobre pomysły na muzyke.
NO i trzymaja sie chłopaki jeszcze , choc moim zdaniem żadnej dobrej i ciekawej piosenki ostatnio nie nagrali , wole ich projekty z lat 80/wczesnych 90 , pierwsza płyta świetna pozniej juz tak nie zachwycali , przynajmniej mnie ;]
Są nadal legendą wg mnie. Byłam nawet na ich koncercie jak grali w Tarnowie i była atmosfera -nie ma co
maja kawałki ktorych nie mozna nie znac : krzycz mała krzycz, stacja warszawa , pani moich snów
sa spoko
ale fakt faktem ze juz troszke przepici i cieżko bedzie im wrócić znów na top jesli sie im to wogole kiedys jeszcze uda trzymam kciuki
Powiem tak ; nigdy ich nie lubilam choc kilka piosenek pod nosem nucilam ( nawet człowiek nie czuje jak mu sie rymuje ) zawsze wolalam KOMBIIIIII i tak mi chyba zostanie
Oj Tak to jest to !! =D .. Super sie słucha ich piosenek naprawde.. =D Nie bede tu wymieniać tytułów bo nie ma sensu .. Wiadomo ze kazda ich piosenka w swoim rodzaju jest dobra =D
Ostatnio gdzieś w gazecie pisało "LADY PANK (i tu podtytuł) Podstarzali i kontrowersyjni"
Pisało że przychodzą na koncerty najebani i rzucają w publike butelkami ....lubie ich
to, że potrafią przyjść na koncerty wstawieni - potwierdzam. na wlasne oczy widziałam jak Panasewicz miał że tak powiem problemy z wejściem na scenę albo przemieszczaniem się prostym krokiem poza nią
Lady Pank lubię. dobre, polskie granie. '..ludzie są po to, żeby żyć i tańczyć. ludzie są po to, żeby mogli walczyć..'
Tak, Lady Pank to klasyka polskiej muzyki rockowej, jak byłam młodsza to często słuchałam ich piosenek, teraz już nie, raz na jakiś czas, ale miło się je słucha, z nowych za wiele nie znam, a te, co znam pozwalają mi stwierdzić, że to nie jest już to samo. Poza tym wolę Budkę Suflera - tą najstarszą - z Urszulą czy Felicjanem Andrzejczakiem.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum