No właśnie, odbył się już koncert, cały czas jakieś akcje, wszystko poto aby pomóc zespołowi, a dokładniej dwóm ważnym osobom z zespołu R. Jansonowi i M. Kuszyńskiej
Uważam, że to jeden z lepszych zespołów popowych w Polsce. Wielka szkoda
Jak myślicie staną jeszcze na nogi w pełnym składzie?
Dzisiaj widziałem spot reklamowy, że Dziennik wypuszcza płytę zespołu do kupienia jutro, a pieniądze idą na leczenie w/w osób.
Mam pytanie. Czy zespół jest na tyle biedny, że potrzebuje zbiórki pieniędzy na leczenie?
Zresztą nie żal mi tak bardzo ludzi, którzy giną w wypadkach samochodowych. Przyczyną takie stanu członków zespołu, była chyba zbyt szybka jazda. Przyczyną śmierci brata Jędrzejczak była za szybka jazda, przyczyną śmierci chłopaka, którego zabił policjant była brawura i zabawa w "Szybkich i wściekłych". Nie żal mi takich szajbusów.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Ostatnio zmieniony przez Dishman 2006-07-30, 00:05, w całości zmieniany 1 raz
Zajebisty chwyt marketingowy, teraz ich plyty rozchodzic sie beda jak nigdy, a czlonkowie zespolu za jakis czas wyzdrowieja i bede odbywac rehabilitacje na wyspach kanaryjskich.
Ja tez sie zastanawiam o co chodzi z tymi koncertami. To mily gest ze strony reszty zespolu, ze potrafili sie zjednoszyc i grac dalej, pomimo tego wypadku i rozumiem ze pieniadze z biletow powinny byc przeznaczone ze leczenie Moniki i Roberta, ale zeby odrazu takie wielkie akcje. Czy to naprawde dobry pomysl zeby tak to naglasniac? Jesli ktos chcialby przekazac pieniadze, to sa inne sposoby.
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
Wysłany: 2006-07-30, 23:16
Ta przekazaci pieniondze i co jeszcze euntanazie im zrobić po cholere maiom się menczyci.
Takie jest moje zdanie a jak coś to niech sobie klony zrobiom i po kłopocie.
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum