• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-08-12, 17:59   

Psycho Krusher napisał/a:
Ot, taki poprawny zespół z umiejętnością tworzenie ładnych melodii i z wielbiącym siebie wokalistą-niespełnionym poetą.
Igzakli ;] choć przyznaję bez bicia, że niektóre melodie chwytliwe mają, potrafiły się czepić jak rzep i nie chciały mnie zostawić. Ale bez zachwytu, zwłaszcza po koncercie, na którym miałam nieprzyjemność być. Wreszcie mogę potwierdzić to, co do tej pory słyszałam od innych - Coma zupełnie sobie nie radzi w plenerze.

need a hug.
anyone?

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-08-12, 18:05   

Sol napisał/a:
Wreszcie mogę potwierdzić to, co do tej pory słyszałam od innych - Coma zupełnie sobie nie radzi w plenerze.
Ale w klubach radzą sobie spoko. Byłem na dwóch koncertach w Poznaniu... ipierwszy był świetny, drugi słabszy, ale to głównie z powodu kiepskiego nagłośnienia... W plenerze ich nie slyszałem, ale w zamkniętej przestrzeni są dobrzy.

Tró

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-08-12, 18:21   

Psycho Krusher napisał/a:
W plenerze ich nie slyszałem, ale w zamkniętej przestrzeni są dobrzy.
Smęcili niemożebnie. Co prawda, jacyś zapaleni fani rozkręcali pogo pod sceną, ale już kawałek dalej (niezbyt duży kawałek) ludzie stali i się nudzili, łącznie ze mną. Dopiero przy zagranym na bis Zbyszku większość zaczęła się ruszać. Ale ogólnie bida z nędzą.

need a hug.
anyone?

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-08-12, 18:25   

Sol napisał/a:
Smęcili niemożebnie. Co prawda, jacyś zapaleni fani rozkręcali pogo pod sceną, ale już kawałek dalej (niezbyt duży kawałek) ludzie stali i się nudzili, łącznie ze mną. Dopiero przy zagranym na bis Zbyszku większość zaczęła się ruszać. Ale ogólnie bida z nędzą.
Będę pamiętał w razie czego, ale w Poznaniu grają w sumie chyba tylko pod dachem.

A tak btw, to naprawdę nie kminię jak piosenka o tytule "Zbyszek" może być fajna :]

Tró

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-08-12, 21:22   

Sol napisał/a:
Smęcili niemożebnie. Co prawda, jacyś zapaleni fani rozkręcali pogo pod sceną, ale już kawałek dalej (niezbyt duży kawałek) ludzie stali i się nudzili, łącznie ze mną.
Potwierdzam teorię o plenerowym nieradzeniu sobie Comy, bo miałam okazję widzieć ich na którymś z Łudstoków - koncert absolutnie niezachwycający. Nie wiem, jak wypadają we wnętrzach, bo nie byłam na żadnym koncercie w takiej scenerii, ale po plenerowych doświadczeniach raczej nieprędko się wybiorę.

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu
Ostatnio zmieniony przez sis 2008-08-12, 21:23, w całości zmieniany 1 raz  

Izu$  

Wysłany: 2008-08-16, 22:49   

Jak dla mnie zespół dobry ale nie na dłuższą metę..

Odpowiedz do tematu