Ot, taki poprawny zespół z umiejętnością tworzenie ładnych melodii i z wielbiącym siebie wokalistą-niespełnionym poetą.
Igzakli ;] choć przyznaję bez bicia, że niektóre melodie chwytliwe mają, potrafiły się czepić jak rzep i nie chciały mnie zostawić. Ale bez zachwytu, zwłaszcza po koncercie, na którym miałam nieprzyjemność być. Wreszcie mogę potwierdzić to, co do tej pory słyszałam od innych - Coma zupełnie sobie nie radzi w plenerze.
Wreszcie mogę potwierdzić to, co do tej pory słyszałam od innych - Coma zupełnie sobie nie radzi w plenerze.
Ale w klubach radzą sobie spoko. Byłem na dwóch koncertach w Poznaniu... ipierwszy był świetny, drugi słabszy, ale to głównie z powodu kiepskiego nagłośnienia... W plenerze ich nie slyszałem, ale w zamkniętej przestrzeni są dobrzy.
_________________ Zaklęty w marmur, w czarną pieśń
Wśród burzy z tobą tańczyć chcę...
W plenerze ich nie slyszałem, ale w zamkniętej przestrzeni są dobrzy.
Smęcili niemożebnie. Co prawda, jacyś zapaleni fani rozkręcali pogo pod sceną, ale już kawałek dalej (niezbyt duży kawałek) ludzie stali i się nudzili, łącznie ze mną. Dopiero przy zagranym na bis Zbyszku większość zaczęła się ruszać. Ale ogólnie bida z nędzą.
Smęcili niemożebnie. Co prawda, jacyś zapaleni fani rozkręcali pogo pod sceną, ale już kawałek dalej (niezbyt duży kawałek) ludzie stali i się nudzili, łącznie ze mną. Dopiero przy zagranym na bis Zbyszku większość zaczęła się ruszać. Ale ogólnie bida z nędzą.
Będę pamiętał w razie czego, ale w Poznaniu grają w sumie chyba tylko pod dachem.
A tak btw, to naprawdę nie kminię jak piosenka o tytule "Zbyszek" może być fajna
_________________ Zaklęty w marmur, w czarną pieśń
Wśród burzy z tobą tańczyć chcę...
Smęcili niemożebnie. Co prawda, jacyś zapaleni fani rozkręcali pogo pod sceną, ale już kawałek dalej (niezbyt duży kawałek) ludzie stali i się nudzili, łącznie ze mną.
Potwierdzam teorię o plenerowym nieradzeniu sobie Comy, bo miałam okazję widzieć ich na którymś z Łudstoków - koncert absolutnie niezachwycający. Nie wiem, jak wypadają we wnętrzach, bo nie byłam na żadnym koncercie w takiej scenerii, ale po plenerowych doświadczeniach raczej nieprędko się wybiorę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum