Ktos juz wspomnal o Metallice, ja ich kocham i szanuje za wszytsko co zrobili. Sa dla mnie najwazniejszym zespolem metalowy. Lubie tez Dream Theater, tool'a,Chylinska(O.N.A.) i Illusion. Nie lubie punka ani punk rocka, techno i nowego hip-hopu polskiego. Nic mnie nie przekona abym tego posluchal, meczy mnie taka muzyka ktora nic w sobie nie ma. Kocham tez muzyke iralndzka ;p
Moja sąsiadka namiętnie po nocach słucha Ich Troje
Mam podobnie tylko ,że sąsiada.Poprostu koszmar.Zawsze kiedy przychodze do jego młodszego brata słucha disco polo i ich troje non stop.Niekiedy mam z niego nawet ubaw bo jak na swój wiek (23 lata) to taki mały wstyd.No,ale cóż każdy może słuchać to co mu się podoba
ja najbardziej nie lubię zespołów typu tokio hotel, metalu(poza kilkoma utworami metaliki a ściślej mówiać dwoma) naszej ukochanej dodzi oraz całego popu(poza The pussycat dolls które mogę namiętnie słuchać całe dnie)no i jeszcze raz to powiem techNOŁ
Nie lubię i chyba to się nie zmieni:
Ramsteinu - za mocne brzmienia jak dla mnie, uszy nie wytrzymują
hip-hopu- bo obraża nas kobiety niektórymi tekstami i są one mało ambitne
Mandaryny- bo jak dla mnie to ona nie ma w ogóle rzadnego ładnego głosu!!!
Michała Wiśniewskiego- bo lubi robić z siebie nie wiadomo co, a tak naprawdę nie śpiewa rewelacyjnie.
Na razie to tyle jak coś więcej sobie skojarzę to dopiszę!
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
Zależ y ajkiego techno - jeśli są to przeróbki jakis fajnych piosenek, totalnie przeciwstawnych do Techno to może byc.
nie lubie tego całego " umc umc" nie widze w tym sensu. Moze to jest fajne na jakas impreze ..ale...
Wysłany: 2006-09-28, 17:23
Polecający: Dzięki sobie :)
Jedynymi gatunkami muzyki jakiej nie lubię to Hip Hop, Techno oraz wszelkie odmiany Metalu i Hard Rocka.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-09-29, 12:24
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Joanna napisał/a:
]Ramsteinu - za mocne brzmienia jak dla mnie, uszy nie wytrzymują
Psycho Krusher napisał/a:
Eeee.....?
Ramsteinu... moze i masz racje, nie znam takiego zespolu
A jesli chodzi o Rammstein... posluchaj utworow: Stirb nicht vor mir, Ohne dich, Mutter Tak na poczatek.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-29, 13:27
Nie trawię jakiś 95% polskiego HH. Po prostu nie mogę ścierpieć tego gwałtu na naszej mowie ojczystej, za którym bardzo rzadko stoi jakaś ciekawa kompozycja muzyczna.
Wszystkiego gdzie muzykę się zastępuję tanią erotyką.
No i tych koszmarnych wygibasów w których specjalizuje się Beyonce(nie wiem jak to się nazywa).
Generalnie nie cierpię loopów. Wszystkie loopy są do doopy...
oki nie patrze na wiekszosc postow < bo by mnie nerw wzial, tak juz mam niestety za wszelca cene bym bronila swojej muzyczki >
Nie przepadam za metalem, heavy metalem, rockiem ( za wyjatkie ballad rockowych niektorych), punk rockie i wszystkim podobnym.
nie lubie tez popowej hały typu Ich 3, Mandaryna, Krzysztof Krawczyk, TH, Blog 27 itepe.
I nie trawie rowniez hiphopolo
_________________ "Jest jedna rzecz dla której warto żyć - HipHop i nie zmienia sie nic"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum