Nie lubię techno, hip hopu, dance, popu i jakiegoś innego badziewia, typu Mandaryna czy Doda.... bleeee
_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
Wysłany: 2007-08-04, 20:19
Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne
Nie lubię Black Metalu oraz następujących wokalistów\zespołów :
Mandaryna,
US5,
Tokio Hotel,
Blog27,
Verba,
Mezo,
Tabb,
Krzysztof Krawczyk,
Gosia Andrzejewicz i inne polskie "gwiazdy", które się pchają do muzyki... typu Patrycja Markowska).
Wysłany: 2007-08-05, 06:54
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Nie lubie tak :
Rocka
Metalu i innych dziedzin tej muzyki
Mandaryny i Dody
Us5,Blog27 i Tokio Hotel
Meza 18(L)Cweli innych hiphopolowych ścierw
Miki ( tego od Relax )
Dżesiki Simsons czy jak jej tam
Nicole Scherzinger i tych PCD
Shakiry
Moniki Brodki ( tego kurdupla biegajacego po scenie )
Sugababes ( tych trzech "pieknych" laleczek )
Christina Aguilera
Wszyskich mozgo trzepow ... jak i wszystkich dandetynch pioosenek wykonujacych przez śmieszne piosenkareczki i gwiazdeczki
Nie lubię techno, hip hopu, Mandaryny, Dody (nie tyle za śpiew, co za to, że ma za wysokie mniemanie o sobie), Budki Suflera (okropna muzyka), The Eagles (oprócz Hotel California i paru innych), Shakiry, Kasi Cerekwickiej...
_________________ Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.
nie lubie techno, te ciagle umc umc sprawia, ze chce mi sie zygac. nie lubie rozowych popgwiazdeczek, pop to czysta komercja. dalej, nie cierpie polskiego rapu ( niektorzy nazywaja go hip-hopem, chociaz hip-hop to subkultura a nie gatunek muzyczny, ale to szczegol...), do zagranicznego rapu nic nie mam. nie trawie disco polo, country, trance, house, dance itp. nie lubie komercyjnych zespolow typu blog27 i tokio hotel. a tak ogolnie to co leci w radiu czy na mtv to w wiekszosci jeden wielki badziew
Dody (nie tyle za śpiew, co za to, że ma za wysokie mniemanie o sobie)
podpisuję się obiema łapkami! śpiewa nie-najgorzej, ale przedałoby jej się ociupinkę pokory
nie lubię Tokio Hotel, Bloog 27 (straaaaszne), O-Zone, Ich Troje (nie chciałabym obrazić fanów ale... Wiśniewski to palant), Jessicki Simpson (malowana lala; oglądałam jej kilka wywiadów i ten jej reality z ex-mężem "Newlyweds", mogę tylko powiedzieć: blondynka jak z tych dowcipów )
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie lubię boysbandów tworzonych po to, żeby zarobić kasę, ble! Muzykę tworzy się nie dla pieniędzy! Przykład takiego zespołu Us5, choć jest tego od uja i ciut ciut
Nie cierpię też raperów, którzy w swoich tekstach nie mają prawie żadnego przesłania, tylko same przekleństwa. Albo takich, którzy aż nadto obrażają innych, głównie kobiety... Przykłady mi się żadne nie nasuwają...
aha! i bym zapomniała, nienawidzę sztucznych laleczek zdobywających fanów swoim wyglądem, a nie muzyką: mandaryna, doda, beyonce, aguilera, shakira, pussycat dolls itp.
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.
Cieszę się ze znalazłam sie na tym forum bo w pełni podzielam wasze zdanie. Co do Dody to jasne... niezaprzeczalny jest fakt że ma dobry głos(w końcu uczyła się u Zapendowskiej) ale za to jej imicz zachowanie i światopogląd robią z niej... no ale cóż... Jessica Simpson, Paris Hilton, B.Spears to kolejne pozycje za którymi nie przepadam. Ale czasem chyba przyznacie ich piosenki są czasem fajne!
Ale czasem chyba przyznacie ich piosenki są czasem fajne!
nie przyznacie
Irytuje mnie Avril Lavigne, zwłaszcza, że start muzyczny miała niezły; bez przesadnego zachwytu, ale istniała szansa, że z nastolatki obdarzonej całkiem niezłym głosem jeszcze coś będzie. Za to jej ostatnie popisy ("Hey hey, you you, I don't like your girlfriend", by zacytować tylko fragment) to jakaś żenada. Zatrzymała się w rozwoju intelektualnym, czy jak? No chyba, że grupa wiekowa, do której skierowana jest jej twórczość, to egzaltowane trzynastolatki, w takim razie przepraszam. No i taka z niej rokendrolowa dziewczyna, ma przecież różowe pasemka i bluzkę w groszki... litości!!! Toż to prawie jak Blog 27, nie przymierzając.
I Kasi Kowalskiej nie lubię, jak dla mnie śpiewa w kółko tę samą piosenkę, w dodatku niewyraźnie
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Ale czasem chyba przyznacie ich piosenki są czasem fajne!
nie przyznacie
Irytuje mnie Avril Lavigne, zwłaszcza, że start muzyczny miała niezły; bez przesadnego zachwytu, ale istniała szansa, że z nastolatki obdarzonej całkiem niezłym głosem jeszcze coś będzie. Za to jej ostatnie popisy ("Hey hey, you you, I don't like your girlfriend", by zacytować tylko fragment) to jakaś żenada. Zatrzymała się w rozwoju intelektualnym, czy jak? No chyba, że grupa wiekowa, do której skierowana jest jej twórczość, to egzaltowane trzynastolatki, w takim razie przepraszam. No i taka z niej rokendrolowa dziewczyna, ma przecież różowe pasemka i bluzkę groszki... litości!!! Toż to prawie jak Blog 27, nie przymierzając.
I Kasi Kowalskiej nie lubię, jak dla mnie śpiewa w kółko tę samą piosenkę, w dodatku niewyraźnie
Wiesz bardzo zainteresowała mnie twoja wypowiedź. Napisana jest bardzo dobrze. Uzyłaś stosownych argumentów. Masz racje z tą piosenką A.Lavigne. Kasia Kowalska śpiewa przez gardło co powoduje że jej dźwiek jest do niczego.
No ale niektore piosenki wspomnianych wokalistek sa niekiedy przecietne. Bardzo szanuje Mariah Carey i Whitney Houston.
Ja nienawidze techno (umcy umcy) ani hip hopu ani rapu, ( gostek 160, koszulka XXXL, krok do samej ziemi ;/ ) zgon mozna odrazu zaliczyc ani tego popu bleeeeech
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum