Nie przepadam za rapem i hip hopem tudzież techno, zupełnie nie trafiają do mnie. Ponadto wszelkie lansowane na siłę gwiazdki, pokroju Mandaryny czy Blog27, są u mnie spalone. Żeby nie było, ze uwzięłam się tylko na jedna stronę mocy dodam, że death metal itp. gatunki bardzo mocnej muzyki także nie trafiają w mój gust ;P
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
osobiście nie trawie Bajmu i Kombi.... ogólnie polskich wykonawców mało słucham(chyba tylko tych starszych)... a i piosenek, w których nie jestem pewna czy "wokalista" próbuje śpiewać czy wymiotuje również nie lubie
_________________ What's the point of never making mistakes? ;P
Wysłany: 2007-09-24, 10:19
Polecający: Google =D
To nie jest tak że nie lubię jakieś tam muzyki tylko po prostu nie słucham jej tak często jak innych gatunków muzycznych. Do takich należy: muzyka klasyczna, rap, hip hop, polski pop.
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Nie przepadam za techno, disco-polo ... Na pewno nie lubię Blog27, Tokio Hotel, Mandaryny, Dody, Ich Troje, Rihanny i różnych takich. Ogólnie, nie jestem wielką miłośniczką polskiej muzyki, a to co znajduje się na szczytach list przebojów, zazwyczaj do mnie nie trafia.
Nie przepadam za techno, disco-polo ... Na pewno nie lubię Blog27, Tokio Hotel, Mandaryny, Dody, Ich Troje, Rihanny i różnych takich. Ogólnie, nie jestem wielką miłośniczką polskiej muzyki, a to co znajduje się na szczytach list przebojów, zazwyczaj do mnie nie trafia.
No, jak koleżanka wyżej, tylko że do tych nie lubianych dodam jeszcze Gosię Andrzejewicz, Mezo i inni polscy raperzy i hip hopowcy.
_________________ Witaj Gość. Wiem o Tobie wszystko Gość .
Wysłany: 2007-10-16, 18:01
Polecający: sam trafiłem ;]
Ogolnie za discopolo, ( chociaz a weselach lubie przytym potanczyc, ale sluchac lub bawic sie na innych imprezach dziekuje), zespolami tj. blog27, tokio hotel, zespolow metalowcow etc.
a ja nie do konca rozumiem stwierdzenie "roznych takich". wydaje mi sie ze tez wdarla sie tutaj ta moda, ze wielu rzeczy nie mozna sluchac bo to wstyd i co ludzie powiedza. otoz ja mam to w dupie, slucham wszystkiego, czasami nawet britney spears- toxic sobie puszcze bo zwyczajnei mi sie podoba. i nie mowie ze wszyscy tak robia tutaj, nikogo nie krytykuje, po prostu irytuje mnie taka postawa jak ktos sam sobie wmawia ze czegos nie lubi bo to "nie metal" czy cos czego nie slucha.
no ale jelsi juz chodzi o wypowiedz na temat - nie lube death/black metalu i kazdej kapeli w ktorej jest taki wokal bo zwyczajnie nie potrafie go przetrawic, nie lubie breakcore'u bo to juz lekki ponos jak dla mnie : P
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum