Wysłany: 2006-10-10, 18:19 Czym denerwuje cię twoja gwiazda? Polecający: Dzięki sobie :)
Taki temacik niby zwyczajny, ale myślę że chyba się rozwinie ponieważ pytanie jest takie:
Co was wkurza/denerwuje w swoich ulubionych kapelach i wykonawcach (np. mało koncertów, płyta raz na 3 lata i wszystkie inne możliwe opcje)
Jeśli chodzi o mnie to Pet Shop Boys mają zawsze problem z wyborem singli
Denerwuje mnie to bo najlepsze kawałki sie marnują np. z nowej płyty wyszły już 3 single i czekamy na 4, a na albumie zostały świetne The Sodom And Gomorrah Show oraz Integral a EMI Records doradziło czy też postanowiło że PSB muszą wydać ballade i padło na najgorszą pioseneke na albumie - Numb (jest dobra ale jak na ten fantastyczny krążek przeciętna)
O wadach DM czy R.E.M nie wspomne
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Ostatnio to wkurzył mnie jedynie fakt ze nie widziałam transmisji z koncertu Gilmoura , tylko dlatego ze ten stary dziad ( ;p) nie zyczył sobie przekazu dla komercyjnych stacji. NO a TVP jak wiemy dała dupy ze tak to ujme niemiło ;p
Po za tym wiele rzeczy mnie wkurza , no to ze Metallica to juz nie ta Metallica co kiedys i ze nie przyjezdzaja do Polski , i to ze Pantera nie gra i nie wydaje juz płyt ... moznaby wymieniac
Ale moge powiedziec ze pozytywnie mnie zaskoczyli chłopaki z Iron maiden nagrywając bardzo dobra płyte od kilkunastu lat. Respect
Wysłany: 2006-10-10, 19:23
Polecający: Dzięki sobie :)
Słyszałem że transmisji z koncertu wielkiego Davida nie było dlatego że TVP pokłuciło się o pieniądze
Marnować okazje na pokazanie światowej gwiazdy raz na 10 lat - niedopuszczalne
Są rzeczy których nie można kupić...za koncert Davida tęż nie można było zapłacić MasterCard.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Troche sie czepiam w Cascadzie tego, ze wiekszosc piosenek ktore nagrala, to tylko unowoczesnione wersje starych kawalkow.... Szkoda, ze nie wymysla swoich wlasnych...
Słyszałem że transmisji z koncertu wielkiego Davida nie było dlatego że TVP pokłuciło się o pieniądze
Wina leżała pewnie zarówno po stronie TVP jak i Fundacji Gdańskiej (tak się chyba nazywało to coś, co miało prawa do transmisji). Strony się nie dogadały, a straciły oczywiście rzesze sympatyków Davida Gilmoura.
Mnie na ogół irytują bardziej "fani" (i ich wypowiedzi np. po koncercie Gilmoura) niż sami wykonawcy. Denerwuje mnie to, że Flojdzi od jakiegoś czasu niby to się zbierają do kupy, a ostatecznie zebrać się nie mogą (poza Live8). Chciałbym usłyszeć ich na żywo w komplecie.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
"Twoje życie, Twoja droga, decyduj gdzie iść. Nie daj sobą pokierować, ani wciągać w gry. Bo idole zdychają a świat dalej trwa. Bo idole zdychają, Ty zostajesz sam....!"
To tyle co do idoli. A co mnie irytuje w ulubionych kapelach? To, że lubię muzykę swych ulubionych wykonawców, a oni jak na złośc wydają mało płyt!
_________________ "I don't think you trust,
In, my, self righteous suicide,
I, cry, when angels deserve to die, Die"
^^
Denerwuje mnie to, że Flojdzi od jakiegoś czasu niby to się zbierają do kupy, a ostatecznie zebrać się nie mogą (poza Live8). Chciałbym usłyszeć ich na żywo w komplecie.
i w polsce. podpisuję się pod Adamusem.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Denerwuje mnie to, że Flojdzi od jakiegoś czasu niby to się zbierają do kupy, a ostatecznie zebrać się nie mogą (poza Live8). Chciałbym usłyszeć ich na żywo w komplecie.
i w polsce. podpisuję się pod Adamusem.
I ja także się podpisuje. Ale nie dziwię się nieco Gilmourowi, że nie chcę pracować z Rogerem... Z całym ogromnym szacunkiem do Watersa to piszę...
A mnie denerwuje to , ze moja ulubienica oczekuje za duzo - to znaczy ze np. za jeden wystep wymaga zbyt duzo pieniedzy...
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum