Wysłany: 2006-01-19, 15:59 Depeche Mode Polecający: www.google.pl
Co myslicie na temat tego zespolu ? Ja jak juz wspominalem gdzies na forum jestem wielkim fanem tego zespolu Dziwi mnie, ze sporo osob ktorych pytam o DM nawet nie wie co to takiego jest :roll: A jak jest z wami ?;)
Wysłany: 2006-01-20, 08:53
Polecający: baba jaga ;P
Dla mnie depeche mode to jest jeden z tych zespolow ktory wniosl cos wiecej do muzyki niz zwykla odtworczosc ... tzn nie jestemjakas wielka fanka czy cos, ale uwazam ze to jest naprawde bardzo dobry zespol jeden z niewielu ktory tworzy muzyke, a wokalista spiewa, a nie wydziera sie ...
Nie bedziesz juz Sheldon odosobniony w temacie depeszów DM slucham od kiedy pamietam (jak bylem maly, ojciec puscil na wiezy Violatora i tak sie wszystko zaczelo). Najlepsza kapela ktora trzyma klimat 8)
Nie bedziesz juz Sheldon odosobniony w temacie depeszów DM slucham od kiedy pamietam (jak bylem maly, ojciec puscil na wiezy Violatora i tak sie wszystko zaczelo). Najlepsza kapela ktora trzyma klimat 8)
Wysłany: 2006-09-29, 08:40
Polecający: Dzięki sobie :)
Witam, ja też mogę dołączyć do fanów DM, którzy są z nimi w każdy dzień tygodnia prawie
Słucham ich o 10 roku życia, od około 4 lat. Nie mam co prawda jakiejś wspaniałej kolekcji płytowej (PTA z USA), bo pieniążki idę na płyty innej kapeli (Pet Shop Boys), ale teraz wychodzi nowe The Best Of (niestety 2 volume by pieniądze wydusić) i liczę na to że pojawi się wydawnictwo ze wszystkimi klipami od 1981 roku łącznie z nowym kawałkiem Martry.
Aaa właśnie co o nim sądzicie? Dla mnie świetna partia gitarowa i wszystko gra, lecz zdecydowanie za krótki tak jak singlowe wersje utworów z PTA Śpiew zaczyna się dość niespodziewanie w 9 sekundzie i koniec utworu już po 2:50 ( w sumie to nawet 2:20 zaczyna się ten finał jakby )
Mimo wszystko świetny
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-11-29, 15:53
Polecający: jedyna w swoim rodzaju unikalna Martina ;P
Kultowy zespół, niesamowita wszechstronność muzyczna, nigdy się niemogą znudzić bo wiecznie zaskakują (zaskakiwali?) czymś nowym, szczególny sentyment mam do koncertowego albumu 101 z piosenkami zarejestrowanymi w trakcie potężnego amerykańskiego tournee, miałem okazje również zobaczyć 101 na VHS (niesamowity widok stutysięcznej widowni falującej w trakcie nver let me down again, i ogólnie niesamowity kontakt z publicznością Gahana). Tak po za tym to moje ulubione albumy to Violator, Music for The Masses i Songs of Faith and Devotion chociaż ostatnio dość mocno Ultre drąże. DM trzeba koniecznie posłuchać!!!!
_________________ Nothingman
Isn't it something?
Nothingman
Wysłany: 2006-11-29, 20:53
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Depeche mode - jak dla mnie sa zbyt spokojni... ale swoja muzyke robia porzadnie :p
Rammstein zrobili cover ich piosenki "Stripped", nawet teledysk i singiel do tego sa :p Wersja Rammsteinowa jest moim zdaniem lepsza, wymowa Tilla jest zaje****
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum