Wysłany: 2007-02-26, 01:45 Re: Disco Polo Wciąż Żyje Polecający: wszechwiedzacy-google
Rasta Zdybek napisał/a:
wg. mnie fani dosco polo to mieszkancy wsi ponizej 1tys. mieszkanców
Może masz i racje, ale skoro taki z ciebie wielkomiejski kozak, to ciekawe czy wiedzialbys jak sie na takiej wiejskiej imprezie zachowac zeby w morde nie dostac?
_________________ "Nadzieja jest nieufnoscia czlowieka wobec przewidywan jego umslu"
Wysłany: 2007-03-01, 14:03
disco polo... wiekszosc imprez na tej muzyce własnie sie opiera jak sie popije, to najlepsza muzyka do zabawy, bo jest szybka, skoczna, słowa zna kazdy (a prawie kazdy mowi ze DISCO POLO wogole mnie słucha) i zajedwabiscie mozna sie przy niej wytanczyc fakt ze niektore kawałki to taaaaaki KICZ ze łooo, ale coniektore sa fajne, w sam raz do zabawy
disco polo zawsze zywe....
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
zloty, dlaczego masz mnie w podpisie? a jesli chodzi o disco polo jest to bardzo fajna muzyka taneczna zazwyczaj o podtekstach seksualnych ale są tez wolne kawałki np. "chwile dwie" zespołu Boys, gorąco polecam to jest naprawde ciekawy rodzaj muzyki k0573k, heh skąd ja to znam...
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum