'chłyt' marketingowy Ma dobrze wygladac, co za tym idzie dobrze sprzedawac muzyka bez glebi, pusta typowa popowa masowka, niewazne ile gitar tam bedzie.
Spiewac potrafi, ale nic po za tym....
Wysłany: 2007-08-28, 09:38
głos, zgadzam się ma dobry. jest ładna. i tyle jej plusów.
zdobywa popularność na samych skandalach, al'a politycy.
miała mieć koncert, niedaleko mojej miejscowości. Powiedziała publicznie, że idzie zobaczyć jak się wieśniaki bawią... biedna Dorotka- wychodząc na scenę została wygwizdana
nie lubię jej piosenek. są bez sensu. no może dżaga, niezapomniane wrażenia xD
a za wokalistką- nie przepadam.
_________________ "Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią."
_________________ Masz prawo do dobrej zabawy.
Do najbardziej ciężkostrawnych myśli.
Nawet masz prawo mieć prawo.
Masz prawo płakać.
Masz prawo się wstydzić!
A każdy z waszych postów to, to o co jej chodziło. Jest jak Madonna - nieważne czy mówią dobrze, czy mówią źle, ale ważne by w ogóle mówili. Przecież im więcej negatywnych opinii, tym jest bardziej kontrowersyjna.
I chyba jednak ktoś jej musi słuchać bo sprzedaż płyt podobno idzie świetnie
_________________ Czas jest wspaniałym nauczycielem. Niestety zabija swoich uczniów...
/H.Berlioz/
I to jest dzieki tej calej otoczki kontrowersji. Doda i inne produkty showbiznesu maja za zadanie tylko i wylacznie sprzedawac jak najwiecej sie da.
Madonna jest dobra w studio, jezeli chodzi o spiew, na koncertach strasznie falszuje, ale minelo juz tyle lat od debiutu i tych wszystkich kontrowersji, wiec nikomu juz to nie przeszkadza. Muzyka jak i slowa sa dzielem armii producentow, kobieta ma tylko zaspiewac.
Jeśli o mnie chodzi to podoba mi się dody charakter - upiornie walczy o swój cel i niczego się nie boi to mi się w niej podobra. Lubię jej niektóre piosenki szczególnie te trzy - dziękuję , ostatni rasz ci zaśpiewam , i rany. Jej trzy najlepsze Ale nie raz robi z siebie troszeczke świra
Glos ma dobry i umie spiewac. ja tam jej nie ubostwiam, ale dziewczyna sie nie przejmuje i bardzo dobrze. A skoro mowicie o niej "suka" itp to radze wam spojrzec na Jole Rutowicz. Ta to dopiero jest zdzira
_________________ "nie wazne ile razy upadam, wazne ile razy sie podnosze"
Ahh ta Dioda, potrafi tylko robić z siebie kretynke, idiotke i pustą laleczke mimo, iz twierdzi, ze ma wysoki poziom IQ - żenua. Ona nie potrafi przedstawić siebie jako siebie tylko wszystko robi sztucznie i nachalnie. Nie popieram tego.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Obawiam się, że mam na nią alergię. Może i jest to zjawisko z dziedziny autopromocji, może i wokal ma niezgorszy, ale cierpię, gdy ją widzę i słyszę, więc nie czuję potrzeby tak się męczyć i robię to samo, co bro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum