hahahaha a ja mam jej numer gg i wczoraj ją zbluzgałam troszkę ^^
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2007-08-27, 23:05
Polecający: google it!
ale o co chodzi z ta Doda? kurcze, troche nie kumam.
nie bylem dawno w Polsce, polskiej tele tez nie ogladam i nie wiem co ona przeskrobala, skad ten caly szum i nienawisc do niej?
zaczela sie pojawiac gdzies na polskich stronkach, cos tam stara sie nagrac, nie jest to moze dla wielu jeszcze profesjonalne ale czemu sie ja tak starsznie krytykuje?
niech sobie dziewcze leci swoim torem, czemu nie?
ona kogos publicznie obrazila czy moze cos gorszego? kurcze, nie wiem o co chodzi.
czy ona klnie na kosciol w swoich tekstach?
ona kogos publicznie obrazila czy moze cos gorszego?
hmmm... podobno skrytykowała Stonesów, nie wiem dlaczego. tak ogólnie to nie wszystkie rzeczy, które wychodzą z jej ust są takie głupie, ale ogólnie jest dość pusta, nie wspominajac o tym, że prostacka, chamska i wulgarna i ma za duże mniemanie o sobie, myśli że jest we wszystkim najlepsza, najmądrzejsza , najpiękniejsza i wogóle jest jedyną gwiazdą w Polsce nie ma to jak skromność...
głos nie-najgorszy, ale opakowanie... masakra
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Osobiście piosenki Dody nie podobają mnie sie, no może jedna! Z piosenkarkami tak zawsze, jedna chce być lepsza od drugiej, ale nie wiem po co?! Swojego głosu i tak nie zmieni jedynie wygląd, ale czy to coś daje?! Zupełnie nic! Więc Doda jest dla mnie zwykłą pustą laleczką, jak Mandaryna i inne podobne do nich piosenkarki!
Wysłany: 2007-08-27, 23:54
Cytat:
myśli że jest we wszystkim najlepsza, najmądrzejsza , najpiękniejsza i wogóle jest jedyną gwiazdą w Polsce
hej! dzieki za info.
haha, no jezeli ona tak o sobie mowi publicznie to faktycznie jest smieszna, no chyba, ze to wszysko to tylko wkrecik dla rozglosu, ale chyba wielkiej popularnosci to jej nie przyniesie.
ale jaja, niby teoretycznie wszystkie skladniki byly przygotowane ale wychodzi z tego zakalec.
nigdy o niej wczesniej nie slyszalem, kiedys pojawil sie banerek na gg i chcialem zobaczyc jej stronke, ale ktos jej to strasznie zmontowal i odpuscilem.
no coz, mozna tylko zyczyc powodzenia.
haha, no jezeli ona tak o sobie mowi publicznie to faktycznie jest smieszna, no chyba, ze to wszysko to tylko wkrecik dla rozglosu, ale chyba wielkiej popularnosci to jej nie przyniesie.
powiedziała publicznie w wywiadzie w jednej z tv. ona wszystko zrobi dla rozgłosu i niestety jej to wychodz bo jest bardzo popularna i tandetna. nawet mój chłopak ją lubił (a szczególnie jej video do kawałka "Dżaga"...), ale to było zanim mnie poznał, wlałam mu trochę oleju do tej łepetynki kochanej
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Wysłany: 2007-08-28, 00:27
Cytat:
powiedziała publicznie w wywiadzie w jednej z tv. ona wszystko zrobi dla rozgłosu i niestety jej to wychodz bo jest bardzo popularna ...(a szczególnie jej video do kawałka "Dżaga"...)
haha, wlasnie znalazlem ten jej kawalek na youtube i kilka innych rzeczy z nia.
myslalem, ze bedzie cos lepszego, no ale to sprawa gustu.
ktos z usa zostawil okrutny komentarz na youtube "where is that bitch from?"
ach ci amerykanie, pelna ignoracja...artystow zagranicznych.
Jak ktos lubi to niech sobie bedzie jej fanem i kupuje co tam ona bedzie miala do sprzedania, dobrze dla Dody i jej ksiegowego.
Ignoranci A ja bym chciała być taka mądra jak Doda, wiecie?
A tak na poważnie, obiektywnie oceniając: ma dobry głos skoro śpiewała w teatrze Buffo (tam nie angażują byle kogo z ulicy) i Zapędowska ją chwaliła swego czasu.
Jest naprawdę ładna, ale ma okropny gust i źle się ubiera.
Nie jest nijaka - ma osobowość, ale co z tego skoro jest wulgarna i chamska.
sylaba napisał/a:
Lubicie jej piosenki? Jaką najbardziej?
Teksty jej piosenek są tragiczne - denne i tandetne. Kiedyś nawet lubiłam jedną jej piosenkę. Taką spokojną, jeszcze jak nie była sławna. A i jeszcze z "Dżagą" mam dobre wspomnienia - brecha była kiedyś
Reasumując nic mi złego ta panna nie zrobiła i nie mam zamiaru jej potępiać lub osądzać. Działa w showbiznesie w taki sposób jaki chce i lubi. Nie wszystkim to się musi podobać. Mnie tam ona śmieszy A jak dostaję odruchu wymiotnego na dzwięk pierwszych taktów jej piosenki to zmieniam stację Po prostu live and let live
_________________ Wszyscy jesteśmy braćmi... no oprócz pielęniarek, bo one są siostrami : )
Wysłany: 2007-08-28, 06:36
Doda ach ta Doda, to cholernie inteligentna kobieta,trzeba mieć jaja żeby przetrwać i wybić się w tym interesie i ona je ma Uważam że, to jeden z lepszych polskich głosów.
MissIndependent napisał/a:
ale opakowanie... masakra
ciałko!!! Rewelacja. Nawet bez sztucznych cycków wyglądała by super:)
Muzyka...choć nie słucham jej specjalnie to znam kilka jaj refrenów- trudno żeby było inaczej i chyba każdy jakiś jej kawałek zanuci he he
Trochę to dziwne że tylu ludzi wstydzi się przyznać że jakaś tam jej piosenka im się podoba albo nawet ma dla nich znaczenie bo w końcu Doda śpiewa prosto i o życiu i przeżyciu...
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
okrutny komentarz na youtube "where is that bitch from?"
co do bitch, to jej automatyczna odpowiedź na gg brzmi tak:
Cytat:
Witaj, Tu Wasza cudowna i niepowtarzalna Doda !!! ;-). To Mój oficjalny numer GG! Możesz do Mnie pisać codziennie! Jeśli Twoja wiadomość Mnie zainteresuje może Ci odpowiem ….. ;-) A już teraz chcę Wam gorąco podziękować! Nie ma nic piękniejszego dla muzyka, poza oddanymi fanami na koncertach, jak to, że mam świadomość, że ponad 25 tys. ludzi, kilkanaście dni po premierze słucha Mojego dzieła! Koniecznie zajrzyj też na Moja nową, diamentową stronę www.doda.net.pl Jeśli natomiast chcesz usłyszeć najlepszą płytę roku, kup Mój pierwszy solowy krążek „ Diamond Bitch! GLEBA :-)
aż mi jej żal. najlepsza płyta roku.. takie gówno.. w dodatku diamond bitch, niezłe mniemanie o sobie ma, pfeh.. bo teraz bycie zimną suką jest takie mooooodneee...
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
no wlasnie jak to wkoncu jest ?? Gdzie nie wejde to wszyscy na nia jada, wyarzaja obrzydzenie itp. a ona nadal mysli, ze jest fajna ... ale spokojnie moi drodzy wkrotce jej kariera minie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum