ktoś zna, ktoś słucha? ja wczoraj byłam an ich koncercie, i musze przyznać ze byłam zachwycona wybawiłąm sie za wszystkie czasy, mnóstwo bisów było, atmosfera genialna, muzyka również
Pamietam mój pierwszy koncert Farbenów... byłem po nim zafascynowany zespołem. Gdybym ich nie usłyszał na żywo pewnie bym ich teraz tak namiętnie nie słuchał.
Co do ostatniego albumu, to oczywiscie wymiata
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Kiedys lubiałem farben lehre,albo po prostu słuchałem,teraz jakos nie moge po prostu. Działa mi na nerwy Wojtek W. Byłem chyba na ich 5 koncertach, nie moge patrzec na to jak sie zachowuje na scenie,porazka.
Nigdy mi się nie podobali... Popieram osobę powyżej.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum