Wysłany: 2006-10-02, 10:46 Genesis Polecający: Dzięki sobie :)
Jak podaje Muzyka.Onet.pl:
Grupa Genesis powraca na scenę, jednak bez Petera Gabriela.
Panowie Phil Collins, Mike Rutherford i Tony Banks postanowili wznowić działalność i wyruszyć w przyszłym roku w trasę. Gabriel chciałby dołączyć do zespołu, jednak może do tego dojść dopiero w 2008 roku, gdyż wcześniej musi wywiązać się z innych zobowiązań.
Zespół powstał w 1967 roku. Po ośmiu latach działalności odszedł Gabriel. Collins, który zastąpił go w roli wokalisty, postanowił poświęcić się wyłącznie solowej karierze w 1996 roku. W roli frontmana zaangażowano wówczas Raya Wilsona z grupy Stiltskin. Dwa lata później trio zakończyło karierę.
-------------
Dla mnie jest to reaktywacja 21 wieku! Cóż to za wspaniała wiadomość, szkoda że mnie nie widzicie jak szaleję z radośći Teraz tylko czekać na wieści o nowym albumie, bo raczej nie jest to chyba reaktywacja tylko po to by zagrać kilka koncertów
Chyba nikomu interesującemu się muzyce Rock nie trzeba przedstawiać ich i polecać do słuchania takie albumy jak Trick Of The Tail, Genesis czy We Can't Dance.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-11-09, 23:09
Polecający: Dzięki sobie :)
Jeśli ktoś chce się wybrać to zapraszam na forum genesis do dyskusji na temat konceru a tu macie mapke jak będzie wyglądało rozmieszczenie miejsc i ceny biletów na poszczególne sektory.
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Wysłany: 2006-11-10, 13:24
Mafio a gdzie zamówiłeś. Ja i mój kolega nie możemy się zdecydować, zamówieliśmy co prawda sektor 36 za 110, ale to tylko tak by mieć coś zaklepane. Mamy 3 dni na decyzje.
Chcielibyśmy pod scene ale nie chcemy trafić do 20 rzędu w ścisku, scena, tylko jeśli będzie pewne miejsce pod barierką, znowu siedzieć tak daleko i nie podaś dłoni Collinsowi ...
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Genesis! Cudownie!
Nie mam pojęcia czy tam będę... ale na pewno bardzo bym chciała. Zobaczymy... Na razie trochę poskaczę, poszaleje z radości, a potem pomyślę...
Wysłany: 2006-11-12, 10:11
Radzę szybko się zastanowić, ponieważ bilety już na ostatkach (prznajmniej narazie, wszystkie najlepsze miejsca już zarezerwowane, oczywiście będzie pewnie spory ich zwrot, ale na wszelkich wypadek teraz lepiej zamówić )
Kumple z forum Genesis chyba jednak przkeonali mnie bym poszedł na płytę
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum