Nie sądze bym znalazł na tym forum sympatyków tego rodzaju muzyki, ale może uda mi sie kogoś nawrócić. Mam zamiar umieszczać tu recenzje płyt Goregrindowych i Grindcorowych. Postaram sie także aby do każdej płyty chociaż jedna mp3-ka była.
Aborted - Goremageddon: The Saw and the Carnage Done (2003)
Lista utworów
1.Meticulous Invagination
2.Parasitic Flesh Resection
3.The Saw And The Carnage Done
4.Ornaments Of Derision
5.Sanguine Verses (...Of Extirpation)
6.Charted Carnal Effigy
7.Clinical Colostomy
8.Medical Deviance
9.Sea Of Cartilage
10.Nemesis
Zaczynam od tej płyty ponieważ moge jej słuchać cały czas i mi sie nie nudzi wogóle. Dobry, szybki, bluźnierczy Goregrind. Jest to trzecia i jak dla mnie najlepsza płyta w ich dorobku w tamtym okresie(The Archaic Abattoir jeszcze nie słyszałem). Szybsza i mocniejsza od The Purity of Perversion z 1999 roku oraz Engineering the Dead z 2001r. Belgowie naprawde postarali sie, wokale obrzuca was wnętrznościami a reszta porozrywa na kawałki.
Ostatnio zmieniony przez Norweski 2006-11-06, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
nie bedzie mp3jek ;] To nie jest forum do ściagania , możesz opisac , super , w ogole ciekawy temat , ale bez żadnych linkow , chyba ze jest to material umieszony na oficjalnych stronach internetowych danych zespołow ;]
1. Hell awake
2. Dozen of dismembered torsos
3. Maximum rotting corpse
4. Morbider engel des todes
5. Butchered at birth day
Świetna dawka konkretnego goregrindowego grania. Nie pamietam z którego roku płyta ale wiem, ze wyszła teraz jej re-edycja. Wokal idealnie pasujący do rzeźnickich riffów, zero wyłapania tekstu ze słuchu. Pisałem to jakieś pół roku temu. Teraz niestety nie mam tej płyty wiec nie mam co dorzucić. Pamiętam tylko jak na imprezie u sibie otworzylismy okno i puscilismy ich na maxa. Niewiele brakowało a sąsiedzi z pochodniami by przyszli. Poprostu jatka, nie dla fanów pedał metalu czy innych debili.
hahaha, kojarzy mi się ze slipknot-jakoś nie docierają do mnie takie utwory.2 minuty monotematycznego grania.Gydbym chociaż rozumiała ich teksty, moze byłoby lepiej. Poza tym nic specjalnego
Widzę, że idea recek szybko upadła, a szkoda; chociażby ostatnia płyta belgów z Aborted była z jedną najlepszych wydanych w 2007 roku, chwytając się muzyki metalowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum