Wysłany: 2007-08-17, 14:48
Polecający: Świt nad Bugiem
Słyszałem tylko trzy ich piosenki, a może cztery ale nie pamiętam (Holiday, American Idiot, Boulevard of broken dreams) i one mi się podobają, więc można powiedzieć, że lubię Green Day.
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Wysłany: 2007-08-17, 15:24
Polecający: google
Nie, nie i jeszcze raz nie. Bo, po pierwsze i najważniejsze nie przepadam za punk rockiem, po drugie, pewna znienawidzone przeze mnie do szpiku kości osoba uwielbia ten zespół w wyniku czego moje obrzydzenie do niej przelewa się bezpośrednio na muzyke GD. Nie wiem dlaczego ale wsadziłabym ich do jednego worka z avril lavigne, ale to tylko takie moje... no właśnie
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
punk nie punk.... co to ma za znaczenie... wazne zeby sie podobalo... mnie osobiscie meeega sie podoba... ale co kto lubi... po to jest tyle zespolow/rodzajow muzyki zeby kazdy znalazl cos dla siebie
_________________ "I came to this world with nothing and I leave with nothing but love,
everything else is just borrowed"
Wysłany: 2007-08-19, 12:19
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Anton napisał/a:
Nie wiem dlaczego ale wsadziłabym ich do jednego worka z avril lavigne, ale to tylko takie moje... no właśnie
Masz cos do Avril?
GD - muzyka nie jest jakos specjalnie ambitna, ale przyjemnie jej sie slucha. Melodie wpadaja w ucho... proste, ale sa ok Po co sie ograniczac, sluchac tylko wirtuozow, ludzi ktorzy maja umiejetnosci, skoro inni tez robia dobra muzyke, bez talentu (a la Rammstein )
Innymi slowy - walic komercyjnosc muzykow i sluchac ich mimo to, poki tworza przyjemna muzyke ;>
I stereotypy w stylu "muzyka dla dzieci". Prosta muzyka, tyle. Sluchaj lub nie, ograniczaj sie lub nie, Twoj wybor
_________________ cynik
braki w polskich znakach powinny byc tolerowane
Uważam, że niektóre kawalki ich albumów są fajne.
Wpadło mi w ucho pare, ale nie wszystkie.
Szczególnie lubię: American Idiot, Boulevard Of A Broken Dreams, Wake Me Up When September Ends, holiday.
niewiem czemu ofcourse... ja uwazam ze niejest to najlepsza piosenka i niejest to oczywiste .... ale to chyba ja sie czepiam ... mlodziencze lata GD sa najlepsze
_________________ "I came to this world with nothing and I leave with nothing but love,
everything else is just borrowed"
Ja uwazam, ze najlepsze są ich 'stare' piosenki te z nowych plyt juz tak bardzo mi sie nie podobaja ale nie zmienia to faktu ze swietnie sie przy nich skacze
Moja przygoda z tym zespołem zaczeła sie 7 lat temu, wtedy jeszcze nie był tak znany w Polsce. Bardziej podobają mi sie ich stare albumy, w "nowym" green day nie podoba mi się ta cała otoczka wokół zespołu..
Pare lat temu byłem na ich koncercie w spodku.. Słowo koncert to za mało.. to był wyśmienity show, mój najlepszy występ na jakim byłem
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum