Witam,
Chciałbym dowiedzieć się co inni myślą o tym zespole. Ja osobiście bardzo go lubię. Moje ulubione piosenki to American Idiot, Walking Cotradiction i Holiday.a wasze?
Na początku mi się podobał, ale z biegiem czasu stwierdziłem, że byłem jedną z ofiar GreenDay-manii, która chwyciła pełno mlodych "punkowców-wannabe". Dzisiaj już o nich praktycznie zapomniałem.
Wysłany: 2007-07-29, 20:11
Polecający: Mama mi poleciła ;]
ja uwielbiam ten zespol xD.... chociasz wole te starsze plyty
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Stwierdzma ostatnio że zespół ten dojrzewa. Z grażowych rockowców od AMerican Idiot do muzyków właćzających się w problemy rasizmu i kataklizmów
Stop! Jak to z garazowych rokowców od American Idiot. Ta płyta jest juz mega komercyjna tu juz nie ma garażu tylko profesjonalne studio okładki w brawo i kupa kasy. Kiedys Green Day miał fajny styl i grali własnie garazowo i to ma swój styl, lecz kolejny zespół przyćmiła kasa i sława i zamienili rebelie na pieniądze. Kiedys grali punk teraz gralą. Cos dla dzieciaków.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum