a do czego mozna zaliczyc DKA? łahahahha do metalu zapewne
ja nie znosze hh , tego ich gadania : sratatattata sratatatatatatatatata tratata itd. itp.
mówią o życiu - fakt, ale zależy kto. ( bo na pewno nie śpiewają ^^) . i tych którzy mówią o tym życiu to nawet bylabym skora polubic ten caly hh ale przez tych wszystkich TEDE i innych tego typu to mnie aż na wymioty zbiera i te teledyski z tymi panienkami. Jak w Ameryce. Ameryke odkryli
DKA raczej nie wiele ma wspólnego z rapem.
Nikt normalny nie mówi że raperzy śpiewają (przynajmniej z reguły).
Aicha napisał/a:
i te teledyski z tymi panienkami
Okropność! Jak one tak mogą, grzesznice..
Co do Ameryki to stamtąd pochodzi hiphop i takie też są teledyski. Tede na przykład jest typem gwiazdy i nie kryje się z tym, że robi hajs, więc też trudno żeby na teledysku stał pod murem w kapturze i pieprzył jak to mu ciężko i bieda jest. Taki ma styl i tyle. Co w tym złego.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Akurat Tede nie lubie jak i paru innych np. Peja ale są i inne kawałki nieznanych ogólnie zespołów, których teksty są ciekawe nie takie monotonne i na robienie frago zaprogramowane.
_________________ "Musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie"
Seneka
bez takich bo cie ktos wysmieje
mowie to ze szczerego serca m,owi sie graffiti praca lub jedzie po stylach jak sie kmini ktory jest ktory byle nie graffy bo wiekszosc malujacych powqie Ci ze wiesniaczysz
Hip hop to jedna wielka ściem. Polski hip hop niewnosi nic w ten ogólno światowy tręd. Wszystko ściągane od iinnych krajów. Gołe dupy, za duże spodnie, łańcóhy, żłoto z ameryki, gandzia z jamajki. A polskiego nic!!!
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
Wysłany: 2006-11-19, 00:38
Polecający: baba jaga ;P
Cytat:
Gołe dupy, za duże spodnie, łańcóhy, żłoto z ameryki, gandzia z jamajki. A polskiego nic!!!
a skad wiesz ze z ameryki to zloto sprawdzalas ? ;> a ze gandzia z jamajki ? ;>
fazi napisał/a:
No fakt powinni rapować o bigosie śląską gwarą w tradycyjnym góralskim stroju.
xD true true ;]
ej nie slucham polskiego hh a to co elci w TV to jakas masakra ostatnio jest te jakies makrele eee mendy nooo verba ;D a przypomnialam sobie to w ogole jakies... no lekko lewe a czy to hh w ogole czy co ? ^^''
ale wydaje mi sie ze z HH robi sie to co z metalem kiedys ^^'' a teraz z metalu najciezsza kapela puszczana w TV przed 22 to TH v.v
nie wiem co chcialam napisac ... albo wiem ;P ja chce Kalibra powrot o!
dal kalibra szacunek. szkoda tylko, że nie ma żadnego 'kontynuatora' idei hc psycho rapu.
fazi napisał/a:
Verba? To jest pop. Czy coś tam. Na pewno nie hh.
tak zwale hip-hopolo. jak 18l itp. niestety to się dobrze sprzedaje co pocieszające, przynajmniej nie nawołuje do hawedupowania, jak 90% ogólnego nurtu hh.
łony posłuchać, o
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
dal kalibra szacunek. szkoda tylko, że nie ma żadnego 'kontynuatora' idei hc psycho rapu
Jest Pokahontaz gdzieniegdzie podobne, Experyment Psycho czy jakoś tak Rahima i inne jeszcze słyszałem ale nazw nie pamiętam.
axss napisał/a:
tak zwale hip-hopolo
Nie uznaje terminu hiphopolo, za bardzo się roprzestrzenił wśród wielkich znawców i hiphopolo stało się wszystko co ma melodyczny refren i nie mówi o je**niu policji. Nie wczuwam się krótko mówiąc. Jest Rap słaby i dobry. No i pop przypominający stylem rap. I tu wrzucam Verbę.
Cytat:
łony posłuchać, o
Dokładanie. Szkoda, że Łona coś ucichł kompletnie po drugiej płycie..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum