Ciekawe czemu nie można nigdzie na ten temat porozmawiać z wykorzystaniem każdego argumentu wysłuchaniem każdej strony... bądźmy tolerancyjni....chyba mamy wolność słowa i demokrację... a może nie?
mimo ,że nie slucham normalnie takiej muzyki to nie powiedziałabym ,że to idiotyzm...
mam kumpli skinów bo zazwyczaj to oni tego słuchaja i powiem szczerze ,że niektóre kawałki są poprostu zajebiaszcze:) a szczególnie teksty.. ale ludzi którzy maja coś do skinów zawsze będą mówic ,że ta muzyka to shit...
ja uważam ,że konkwista88 i tym bardziej honor sa okej:D
Wysłany: 2008-04-20, 18:44
Obydwa zespoły są mi bardzo dobrze znane, pamiętam jeszcze czasy jak Adam (wokalista zespołu K88) tworzył z Olafem (gitarzysta H) wspólne piosenki, były naprawdę dobre.
Później droga między Konkwistą i Honorem pokrzyżowała się, byli przyjaciółmi, stali się wrogami. Zawsze Honor uważałem za bardziej dojrzały zespół od Konkwisty, mieli bardziej ambitną muzykę i teksty (chociaż zdecydowanie wole muzykę)
Honor już się skończył, wiadomo wokalista miał śmiertelny wypadek.
Z Konkwistą nie wiem co się obecnie dzieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum