Facet, jak już zakładasz taki temat, to sam daj dobry przykład i napisz na czym grasz... a tak to piszesz jedno zdanie i tylko wkurzasz innych ;]
A żeby offtopa nie było, czasownik "potrafię" jest tu zdecydowanie na wyrost, ale powiedzmy, że katuję gitarę...od początku tego roku klasyk, w maju doszedł elektryk. Staram się grać regularnie i poświęcam wiosłu sporo czasu, ale uczę się sam - może we wrześniu dojdzie nauczyciel - więc prawdopodobnie robię masę głupich błędów, ale co tam... nie chcę się uczyć pod linijkę i zostać wirtuozem, wystarczy, że będę gwiazdą rocka ;]
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Od czterach lat gram na gitarze. Najpierw klasyk, teraz akustyczna. Od nieco ponad roku uczę się grać na pianinie. Żałuję jedynie, że jak byłam młodsza, nie poszłam do szkoły muzycznej na fortepian. To był błąd, a teraz już jest za późno...
_________________ Kiedy wrócę tu - jeśli wrócę kiedyś,
Kiedy znajdę to, po co szedłem wtedy,
Jeśli zapytacie, to odpowiem Wam:
Żyję, kocham, ufam i prawdę i już znam...
Wysłany: 2006-08-25, 17:17
Polecający: Sam dotarłem...
Od czasu do czasu syntezator plus komputer
_________________ "the music you believe in is important...
invent your traditions....
equate machines with funkiness...
keep it as fresh as you fucking like....
there is no future......"
Kiedyś umiałam całkiem nieźle grać na keybordzie, ale od kilkunastu lat nie chodzę już na lekcje, więc i zdolności zanikły...
Trochę szkoda, bo to frajda umieć samemu coś zagrać, ale zawsze mi brakowało czasu na dodatkowe lekcje
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
ja umiem grac na keyboard. gram od kiedy tylko pamietam, nikt mnie nie uczyl...tak jakos wyszlo ze poprostu umiem nio, a teraz planuje dokupic sobie gitare elektryczna no i sie "nauczyc" bo na tym niestety nie umiem grac od tak, to juz dla mnie wyzsza jazda
Hm... na nerwach umiem grać bardzo dobrze...
Wiem wiem, to nie o tym
Próbowałam się nauczyć grać na klawiszach... nie wyszło. Próbowałam się nauczyć grać na gitarze... nie bardzo wyszło,a le może zacznę od nowa...
W sumie, to kilka melodii zagram na jednym i drugim, ale na niczym tak naprawde nie gram. I tyle by było
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
swego czasu ucyzlam sie na gitarze niestety nic z tego nie wyszlo za wysokie probi sie okazaly jak dla mnie ... nie mialam takiej motywacj izeby dokonac czegos, odstawilam ale wiem ze kiedys wroce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum