moje gusta muzyczne sie nieco obszerniejsze zrobily od tego czasu jak pisalam tu ostatniego posta ; > pewnie glosowalam na rock, metal, reggae moje kochane ktorego wtedy sluchalam jak jakis opentaniec wpadlam w trans jakis teraz moje gusta przezucily sie głównie na hc, alternatywny rock, jazz, elektronikę, mozna powiedziec ze troche hip-hopu tez sie znajdzie chociaz tu tylko wybrani ; P
Nikt się nie przyzna ż e w domu słuchA boysów. Co nie?
error. ja podsłuchuję trochę Boysów i nie widzęw tym nic, czego miałabym się wstydzić. a w dzieciństwie słuchałam Shazzy zlinczujcie mnie
w sumie to słucham wszystkiego, co mi wpadnie w ucho uwielbiam r'n'b i hh (głównie zagraniczny, polski trochę mniej), rock, trochę popu i mam słabość do utworów Vanessy Mae
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Wysłany: 2007-12-29, 19:10
Polecający: dzieki sobie xD
jamajska muza jest z.ajebista xD
Daje ukojenie,niesie przeslanie i zmienia czlowieka na dobro .
Polski Rap - txty o zyciu,nie banalnosc wypowiedzi
Punk-mam duzyy sentyment do tej muzy..moj ojciec byl punkiem,ale ma juz 40 lat i troche mu nie przystoi latac w glanach i w kracie xD
_________________ >>to nie jest zadna bajka to jest szczera prawda<<
Ja obecnie slucham pop i rock. Ale szczerze się przyznam że nie lubię Boysów
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum