Ja slucham tylko amerykanskiego rapu... Coz moge powiedziec o tej muzyce, w sumie sam nie wiem czy mozna ja opisac.. Wlasciwie nawet niektore osoby ktore go sluchaja nie znaja jego przeznaczenia ani prawdziwej wartosci... Wiem jedynie ze zmienil moje zycie i ze zawdzieczam mu wszystko... Bo jestem tym czym jestem za sprawa tej muzyki, ktos moze wysmiewac fakt ze muzyka wychowuje ale tak jest w rzeczywistosci. Musi jedynie spasc na podatny grunt... Ci ludzie opowiadaja swoje przezycia, a gdy znajdujesz w nich odzwierciedlenie swoich losow to jwstes na dobrej drodze... Sluchasz o trudnym dziecinstwie, biedzie i domowych awanturach samemu bedac uczestnikiem podobnych zdarzen... Sluchasz o smierci, o ktora sam sie otarles... Wiem ze to bledne stwierdzenie, ale sadze ze czlowiek ktory ma zbyt latwo w zyciu nie zrozumie takich jak my....
To dziwne ale mimo swojego negatywnego wydzwieku rap mnie uspokaja, pomaga wszystko poukladac w glowie... Nie polecam tej muzyki ludziom ktorzy nic nie przeszli ani zadnym "wannabe thugs"... I tak nie zrozumiecie... I prosze Was nie mowcie ze rap rodzi mordercow... Droga od niewinnego dziecka do zabojcy jest znacznie dluzsza...
Ja slucham wszystkiego co wpada w ucho przy czym mozna sie pobujac i potanczyc jestem wszechstronny zaczynajac od reggae, muzyke klasyczna konczac na death metalu, i najciezszysz klubowych brzmieniach
Wysłany: 2008-01-04, 15:44
hmmmm... :d zaznaczylem Metal i Rock bo tego najczesciej
ta muzyka napawa mnie siła aby dalej funkcjonowac, bez porannej nutki nie wychodze nawet z domu xD
Lans.fm prawdę ci powie - według tagów, których najczęściej używam, preferowane przeze mnie gatunki, to:
alternative
alternative rock
anarcho-punk
british
chillout
crustpunk
dancehall
doom metal
electronic
experimental
female vocalists
folk
grunge
hardcore
horror punk
jazz
melodic punk rock
poetry
polish
punk rock
ragga
reggae
rock
scandinavian
ska
slovak
trip-hop
Co oznacza, że albo jestem niesłychanie otwarta na rozmaitości, albo jestem muzycznym świrem ;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Horror punk opiera się na połączeniu punka z gotykiem i death rockiem, właściwie z pewną gotycką, "mhoczną" atmosferą, nawet niekoniecznie poważnie traktowaną.
Przedstawiciele tego gatunku to na przykład grupa Misfits.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
moj gust muzyczny obecnie przedtsaiw asie mniej wiecej tak :
rock
hardcore
alternative
indie
punk
hip-hop
electronic
jazz
indie rock
alternative rock
straight edge
hardcore punk
trip hop
chillout
reggae
soul
to te naj
potem troche ejszcze tych gatunkow jest ale troche mniej przeze mnie przesluchane.
Wysłany: 2008-01-17, 12:19
A ja preferuje Punk, PunkRock, Reggae, Ska i mocne klimaty ale nie lubię właśnie hard core czy metal. Znaczy się znieść zniosę ale nie żebym tego słuchał jakoś Poza tym jestem wielkim fanem Anti Flag, Sum 41 i tego typu muzyki oczywiście AFI też ale bez ostatniej płyty
_________________ "Srać na losy świata tego - bryzgać gównem na każdego" Tak mawiała moja prababcia i miała rację...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum