Wysłany: 2008-01-25, 19:08
Polecający: wujek Google
Zdecydowanie muzyka elektroniczna Ale generalnie niemal wszystkiego po trochu mogę słuchać. Byleby to nie była polska sieczka typu Rubik czy Fel (czy jak to się tam pisze). Muzyka sprzed 30 lat (Oxygene, Equinoxe itd.) to jest to!
_________________ Żyj tak , żebyś po latach mógł powiedzieć: Przynajmniej się nie nudziłem.
Jakiego rodzaju muzyki słuchacie dlaczego....co on wnosi w wasze zycie???
Np uspokaja pomaga myslec....rozwesela....napawa optymiezmem???
Gatunek muzyki zależy od mojego nastroju i samopoczucia. Czasem lubię pognębić sąsiadów dużą dawką schranzu, a czasem zatapiam się i wyciszam przy dźwiękach muzyki klasycznej. Słucham tego co mi wpadnie w ucho i (moim zdaniem) jest ambitne.
Ostatnio w moich głośnikach goszczą Mike Oldfield, Yanni, Diary Of Dreams, Enigma, Jean Michel Jarre, Clint Mansell i Charlie Clouser.
Moim jakże skromnym zdaniem, najlepszym rodzajem muzyki jest, rock, punk, czasami metal oraz reagge.
Ajj bosko sie skacze (pogo) przy punku To jest to co uwielbiam
Spokojniejsze rytymy też mogą być
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Ja uważam że muzyka rege jest dla palaczy trawy , ale to moje zdanie. Ja za to lubie słuchać muzyke techno i house oraz amerykański rap a szczegulnie w wykonaniu 2Pac'a.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum