jezeli juz slucham radia to eski rock czasem antyradia ale najbardziej lubie z neta (o ile mozna nazwac to radiem)
_________________ Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź, więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci, nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie.
Wysłany: 2008-06-24, 16:57
Przeważnie słucham radiowej Trójki. Nie słucham żadnych stacji typu Eska, Radio Zet czy RMF- FM. W tego typu radiach najczęściej repertuar leci jak z zaciętej płyty, audycje są monotematyczne... No i przedewszystkim nie ma dużej różnorodności stylowej.
Pisałam już w tym temacie, jakiego radia słucham, teraz wiem już, jakiego nienawidzę: RMF MAXXX Poznań. Od początku tygodnia słucham tego w pracy, bite osiem godzin i na samą myśl o tym, że znów usłyszę to w poniedziałek chce mi się wyć i bić łbem w stół. W życiu nie słyszałam tylu muzycznych szitów razem i do kupy. A do tego skretyniali prowadzący, do których najchętniej otworzyłabym ogień i powybijała ich w pień. Argggh!
Zaraz za RMF MAXXX plasuje się Eska Rock, którą włączamy dla odmiany. Jeśli tam leci rock, to ja jestem popową Królewną Śnieżką. I gram na dudach.
Dzięki bogom i diabłom, nie muszę już słuchać żadnego. Mogę ponownie skupić się na swojej własnej, kochanej playliście ^^ za to przez cały rok akademicki miałam do wyboru ciszę lub fale eteru, więc zazwyczaj rozbrzmiewało u mnie Roxy FM. No jak tam rock puszczają, to wybieram jedno z alternatywnych wcieleń sis ;p
Trójki słucham namiętnie, ale znam ból gdy trzeba słuchać stacji radiowej, za którą się w ogóle nie przepada. Straszy mnie eska - i to w jakich ilościach puszczane są te niby hity, nic tylko się bać.
sis napisał/a:
Jeśli tam leci rock, to ja jestem popową Królewną Śnieżką.
łiii, znam osobiście popową Królewnę Śnieżkę xD
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
rzadko słucham radia, żadne mi nie podchodzi, ale wczoraj pobiłam samą siebie od 12 w nocy do 2:30 słuchałam jedynki audycja jakiejś starszej pani o hojności i wzorcach makabra :x
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum