nie , w ogole nie znam tego gościa ;p Ja , wielki znawca muzyki (;p) nie znam Jima Morrisona i jego kariery , w ogole umkneła mi gdzies miedzy płytami Hendrixa a Floydów , znam The Doors , kojarze wiekszosc piosenek ale akurat ta grupa nie wywarła na mnie głębszych emocji , moze nie wsłuchiwałam sie dokładnie ? Nie wiem , moze kiedyś to nadrobie. Na razie wydaje mi sie ze znam większe talenty niz Morrison , a moze nie znam geniuszu Jima i dlatego tak mi sie wydaje? nie wiem ;p Ale pozdrawiam wszystkich fanów , na pewno to jest genialna muzyka a ten człowiek był utalentowany , no ale ja tego nie znam , znam tylko ze słyszenia o ich geniuszu , sama nigdy namietnie nie słuchałam ;p
Psycho Krusher, Bystrzaku ale strona ktora podales to nie ten James
jesli nie wiecie o którego chodzi to klikniejcie tutaj i posluchajcie : http://www.youtube.com/wa...related&search=
chodzi mi o Jamesa o Jimie tez slyszalam ale nie jestem zainteresowana jego muzyka
_________________ I'm strong on the surface... not all the way through...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum