Ja myślę że ma szanse. Jest co najważniejsze prosty i chyba nauka tego tańca nie będzie sprawiała wielkich trudności. Ale czas pokaże co z tego wyniknie.
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
nawet mi się to podoba, taki taniec ma swój urok w szczególności, gdy tańczy to samo kilka osób hmm, może pouczę się skakać To będzie nowy wymiar skakania Odpowiednia muzyka, odpowiednie kroki, w miarę łatwe kroki - jestem za takim tańcem (oczywiście nie wykluczajac innych )
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
"Taniec" według mnie bez przyszłości na koncertach. Ale dla zapaleńców jak najbardziej się nadaje, no i wygląda świetnie, chociaż i tak z "dziwnych" tańców wolę oglądać breakdance:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
To nie jest nowy taniec LUDZIE!!! to juz bylo dawniej tyle ze Jeckyl & Hyde wypromowali go na wieksza skale wlasnie przes ten teledysk styl takca Jump powstal niedlugo po tym jak powstala muzyka Jump Stylowa taki Hardstyle tylko bardziej skoczny i do tanca...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum