a slyszal ktos moze o Royskopp i 'What else is there'? Ogolenie piosenka jest utrzymana w dosc...ciekawym klimacie..nie umiem tego opisac,ale jak ona spiewa to przechodza mnie ciarki rowniez Katie Melua..hmm..Anastasia... ostatnio, choc nie wiem czy to nie ze wzgledu na piosenke, ale Shareefa
slyszal ktos moze o Royskopp i 'What else is there'?
no ba! by to raz slyszala boska piosenka byle wiecej takich !!
ogolnie to nie moj klimat ale bardzo bardzo lubie royskopp od czasu ich koncertu na gali mtv i zmierzaja ku towrzeniu coraz lepszych kawalkow.
_________________ I'm strong on the surface... not all the way through...
Wysłany: 2006-10-08, 14:46
Astarte napisał/a:
a slyszal ktos moze o Royskopp i 'What else is there'? Ogolenie piosenka jest utrzymana w dosc...ciekawym klimacie..nie umiem tego opisac,ale jak ona spiewa to przechodza mnie ciarki
YES ! Bardzo fajny utwór, jeszcze lepiej brzmi dlatego, że wokalistka ma specyficzny akcent (oni są bodajże z Danii czy skądś....)
_________________ Shikata ga nai hito desu ne...
I'm not human I'm a miracle. And even my shadow worships me.
Anastacia ma dosyć orginalny głos....ale mi się nie podoba... Za to wole np: Katie Melua,Shakira. Osobiście bardziej bym była za śpiewającymi kobietami, niż mężczyznami...
Maja Konarska z zespołu Moonlight ma fantastyczny głos, którym potrafi oczarować niejednego. Lubię też wokale Sharon den Adel z Within Temptation, Tarji Turunen (chociaż nie w każdym utworze), Simone Simons z Epici, Cristiny Scabbii z Lacuny Coil, Anneke van Giersbergen z The Gathering oraz Candice Night z Blackmore's Night.
_________________ "To ryzykowna sprawa wychodzić za próg domu.
Nigdy nie wiadomo, gdzie Cię nogi poniosą" - Bilbo Baggins
Ja nie przepadam za wokalami kobiet. Jak slysze ich groul, badz skrzek, to az sie zle robi. Mezczyzna jak tak spiewa, to jest normalne, bo tez ma mocne struny glosowe i ma odpowietni ton i glos, ale kobieta mowiac ogolnie i oczywiscie nie obrazajac tej plci, ma ladny, spokojny, lagodny glos.
_________________ "Tylko, przez moment, nim zasniesz ja splone, splone! Chce z Toba przejsc przez pieklo, pieklo! Na druga strone przejsc. Zobacz jak plone, plone! Zobacz jak plone..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum