Yh, to mam zdanie przeciwne. Bo chodzi o ten polski zespół od hitów w stylu 'Każde pokolenie'? Dla mnie podchodzi pod disco z pola....
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-10-30, 16:54
Wg mnie niektóre piosenki są znośne inne fatalne, ale spokojnie byś się dogadał z moimi rodzicami, bo oni też uwielbiaja kombi.
Ja w esce nawet płytkę ich wygrałam :mrgreen:
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Hm, ja gdzieś pisałem, że jestem tolerancyjny jeśli o muzykę chodzi? Wyjątek potwierdza regułę bo na KOMBI mam alergię. I na wszystkie zespoły grające podobną muzykę.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Kombi - był dobrym zespołem w latach 80-tych zeszłego stulecia...
Odgrzewanie po długiej przerwie nikomu nie służy....
Słyszałem opinię, że dziś to już nie Kombi, tylko Zombi...
Częściowo się zgadzam z tą opinią...
Wysłany: 2006-10-11, 16:50
Polecający: Dzięki sobie :)
Dobre (Zombi) Widać że nowym krążkiem zyskali nowe POKOLENIE słuchaczy, niestety nie grają muzyki na najwyższym poziomie tak muzycznym jak i tekstowym. Kiedyś byli gwiazdą choć też 70% muzyki była dość prymitywna, jednak jak na Polske byli gwiazdą bo wiele nie dochodziło zza zachodniej granicy.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Teraz już nie ma chyba zespołu Kombi, jest Kombii, bo zespół wcześniej padł.
Czy oni nie są gwiazdami polskiej sceny muzyki pop? Oj chyba są.
Nie wiem czemu mieszkać kilka gatunków muzycznych ze sobą. Jak ktoś słucha metalu to może mieć problem ze strawieniem np. Kombii, czy Stachursky'ego. Tylko, że tak jak bokserzy walczą w określonych warunkach o określonej masie, tak jest i tutaj.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
A ja tam lubie Kombi kazdy ma swojego bzika .Dawno dawno temu chyba w sredniowieczu(mojego zywota ) byl podzial na fanow Kombi i Lady Pank nie bede ukrywac że zawsze bylam za KOMBI
_________________ Każdy bezsens ma swój sens , bo bez sensu nie ma sensu .
Kombi - był dobrym zespołem w latach 80-tych zeszłego stulecia...
Dokładnie - była to tzw. "Muzyka Młodej Generacji".Liderem zespołu w tym czasie był Sławomir Łosowski , chociaż pozostali muzycy też są dobrzy.I właśnie dziwi mnie nagła zmiana stylu - z ambitnej na chałturę.
Warto tu jeszcze wspomnieć o grupie O.N.A. w której ważną rolę odgrywał Grzegorz Skawiński i nawet w plebiscycie dziennikarzy został gitarzystą roku (nie pamiętam,w którym).Grupa grała dobrą muzykę i szkoda że się rozpadła z powodu konfliktów.Skawiński i Tkaczyk reaktywowali Kombi lecz już bez S.Łosowskiego.Z początku myślałem że będą wykonywać bardziej ambitną muzykę lecz nic z tego...powrót do chałtury.Prawdopodobnie na skutek interwencji S.Łosowskiego musieli zmienić nazwę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum