Mi już się z tego słuchania znudziło: Coming Undone
_________________ KoЯn, Iron Maiden, Rammstein, Rob Zombie, In Flames, System of a Down, Skindred, Metallica, Nirvana, Static-X
-------------------------------------------------------
Jak dla mnei nowa płyta wcale nie wymiata.Jak dla mnie korn zatrzymał sie na life is peachy,potem juz było z tym tylko coraz gorzej. Z kazda płyta liczylem na to ze jeszcze keidys beda tacy poschizowani jak za młodu no ale cóz nie ma mowy.Jeszcze Take a look... była w sumie niezłą płytą,ale ta ostatnia to jakis nie wypał.
Nie można grać cały czas tak samo, kto sie nie rozwija ten sie cofa. No, w ostatnie płycie rozwinęli się za bardzo ale po "Life is Peachy" były ich IMO najlepsze lata.
To pytanie powinno byc skierowane kolego do Ciebie nie radze Ci wypowiadac takich bzdur na ulicy bo gdy trafisz na nieodpowiednia osobe to zle sie to dla Ciebie skonczy...
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
To prawda że po "life is peachy" korn zaczął sie rozwijac,tylko w raz z tym z płyty na płyte stawał sie coraz bardziej komercyjny,sprzedawali coraz wiecej płyt. Jak dla mnie to wolałbym zeby oni sie nie rozwijali,bo to im chyba tylko zaszkodziło,dzisiejszy korn i tamten to jak dwa inne zespoły
Ostatnio zmieniony przez stempel 2006-11-06, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Czy reszta czytających ten temat też twierdzi że Korn to nie NU Metal ?
Bo jestem pewien na 99% że to NU Metal (New Urban Metal)
_________________ KoЯn, Iron Maiden, Rammstein, Rob Zombie, In Flames, System of a Down, Skindred, Metallica, Nirvana, Static-X
-------------------------------------------------------
Płyta z zapisem koncertu ma się ukazać 19 lutego więc sam koncert odbędzie się w ciągu najbliższych dwóch miesięcy.Czy będzie go można zobaczyć w jakiejś polskiej tv to nie wiem.Ani polish MTV ani polish VH1 za Kornem nie przepadają:)
_________________ http://tinyurl.com/yfl5b3 mini pasaż handlowy(komórki,odzyskiwanie podatku,aparaty cyfrowe)
Koncert MTV Unplugged KoRn odbędzie się jutro.Jako goście specjalni wystąpią The Cure, Chester Bennington i Amy Lee.MTV i VH1 mają pokazać koncert w lutym.
_________________ http://tinyurl.com/yfl5b3 mini pasaż handlowy(komórki,odzyskiwanie podatku,aparaty cyfrowe)
01.Blind
02.Falling Away From Me
03.Thoughtless
04.Freak On A Leash z Amy Lee z Evanscence
05.Hollow Life
06.Love Song
07.Creep (Radiohead Cover)
08.Got The Life
09.Twisted Transistor
10.Coming Undone
11.Dirty
12.Make Me Bad/Come Back z The Cure
13.No One's There
14.Throw Me Away
Zarówno jak i ze starym tak i z nowym gitarzystą Korn jest dla mnie jednym z najlepszych zespołów nu'metalowych... Szkoda,że nie będę mogła pojechać na ich koncert w Katowicach x/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum