OK ale jakbyś nie wiedział o danym artyście nic w sensie słyszała jego utwoór nie wiedząc nawet jak się nazywa, takiego Chrisa Browna na przykład i potem coś popowego to nie wyłapałabyś że (D)Brown to rnb. I weź juz nie wyolbrzymiaj z tym reagee i metalem
OK ale jakbyś nie wiedział o danym artyście nic w sensie słyszała jego utwoór nie wiedząc nawet jak się nazywa,
Psycho Krusher napisał/a:
Dla niewprawionego ucha może i brzmią tak samo ale mimo wszystko sa innymi gatunkami.
Jedi Majster, zacznij czytać ze zrozumieniem, co?
Do tematu. Nie jestem specjalną zwolenniczką rygorystycznego dzielenia, że to jest tym i niczym innym (bo takie podziały często są niemożliwe). W związku z tym, nie jestem też fanką ustalania, który zespół jest najbardziej metalowy, albo kto jest królem danego gatunku. Wydaje mi się jednak, że Michaela i Madonnę można by połączyć w parę królewską, po prostu. Każde z nich jest już dzisiaj ikoną, symbolem popu, więc niech im będzie chwała ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum