Ludzie się zmieniają ich muzyka też Ale wole starsze krązki Lp
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Tak podoba mi się Meteora, ale starsze są lepsze ! Mają w sumie 9 krążków
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
9? Szok. Ja znam Hybryd Theory, Meteorę, koncert w Teksasie, Reanimation i jakiś Japoński także był.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Racja, pierwsza była najlepsza. Z tych, które słyszałam. Meteora też nie była zła, tylko już bardziej komercyjna
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Ten koncert w Teksasie to chodzi Ci zapewne o Live in Texas
No a pozostałe to jakie te płyty? Bo na allmusic.com też nie słyszeli o innych poza Hybrid Theory, Meteora, Collision Course i Live In Texas.
A wiecie że Mike Shinoda wydaje swoją płytę. Szykuje się ciekawy materiał hiphopowo-linkinparkowy.
dopisane
A może jednak nie będzie tam w ogóle linkin park i chestera. Ciekawa płytka będzie. Projekt się nazywa Fort Minor i na stronce www.fortminor.com (na tej tytułowej tam gdzie jest enter, na dole) są dwa kawałki z płyty do ściągnięcia.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-11-12, 11:03
Polecający: Ktoś mnie zaprosił na moim blogu.
Ja lubię tylko te mocniejsze piosenki Linkin Park. Czyli ze dwa może by były.. Ogólnie nie lubię tego zespołu.. Mój brat ma, o ile się nie mylę, ich płytę Meteora.. Więcej tam hh niż metalu. Albo rapują przy dźwiękach metalu.. :shock: LP to shit.
_________________ Sex Pistols - I Wanna Be Your Dog
W sumie 9 płyt zliczyłam wszystkie jakie mam. Ale nie wszystkie są takie oficjalne. Liczyłam też Outro i solówke Mike'a właśnie
Solo Majka jeszcze nie słyszałem w calości ale z tego co słyszałem stwierdzam, że mainstream i taki rap w strasznie lekkim i maksymalnie przyjemnym wykonaniu, jednak jest to rap dobry, zawsze podobało mi sie rapowanie Majka. Brakuje mi tylko takiej jakiejś nutki podziemia, niezależności wszystko jest ewidentnie przystosowane pod telewizje i odbiorców w wieku od 10 do 50 lat - czyli dla każdego.. Taki Linkin Park, z tym że z dużą przewagą rapu. Dobrze się słucha, jednak jak dla mnie chyba troche za dobrze, za lekko, zbyt delikatnie, bez kopa, zbyt przyjemnie i miło.
Tyle po przesłuchaniu kilku kawałków.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
hybrid theory to imo świetna płyta, ale to co potem, to woła o pomstę do nieba. meteora to taki rock dla dziewczynek, które chcą być niegrzeczne [trochę jak th, z tym że lp mimo wszystko gra o niebo lepiej - co nie oznacza dobrze]
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum