A więc... Linkin Park... Znany zespół ..nie koniecznie przez wszystkich lubiany.. Ale nie ja nie o tym.. Chodzi mi o ich nowy album... 'Minutes To Midnight'. Wg mnie jest zajebisty... Zupełnie inny niż wszystkie.. chociaż trochę jak nie Linkin Park.. ale ogólnie bardzo mi się podoba.. w szczególności jeden kawałek strasznie podpasował mi ... mianowicie 'One Perfect Something'. Ale oczywiście nie tylko ten..wszystkie są równie dobre..
Znacie?
Podoba się wam?
A może nie?
Wyraźcie swoją opinie na temat tego albumu x]
Nie cierpię LP. Kiedyś ich nawet lubiłam, ale przeszło.
Teraz ich mam dosyć.
Źle mi się kojarzy ten zespół (z osobami, których mam dosyć) xD
Ich nowego albumu nie słyszałam i daj Boże żebym nie usłyszała!
_________________ Lament potępionych dusz wzniósł się pod niebiosa...
Powiem tak. Nigdy ich nie lubiłem, posłuchałem troche ich nowej płyty... i nie lubie ich nadal. Zawsze byli dla mnie za popowi jak na rodzaj muzyki który mówią, że grają. Bleeee.....
Nowy album wątpie by zmieniał ich wizerunek w mych pięknych oczach. Nadal są za_słodcy.
Mozna rzec ze sami tu profani Mi sie linkin park kiedys dawno temu nie podobał ale jak sie troszke ich nasluchalem to mi sie spodobali. a ta ich nowa plytka mi sie bardzo podoba. bardzo mi sie podoba kawalek "what i've done"
Wysłany: 2007-04-08, 15:56 Re: Linkin Park Polecający: Mama mi poleciła ;]
Izu$ napisał/a:
Chodzi mi o ich nowy album... 'Minutes To Midnight'. Wg mnie jest zajebisty... Zupełnie inny niż wszystkie.. chociaż trochę jak nie Linkin Park.. ale ogólnie bardzo mi się podoba.. w szczególności jeden kawałek strasznie podpasował mi ... mianowicie 'One Perfect Something'. Ale oczywiście nie tylko ten..wszystkie są równie dobre..
hmmm..... niewiem skad masz ten album ale premiera jest dopiero chyba 15 maja
takwiec chyba sciagnelas/kupilas/slyszalas jakis fake album
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
No ale musze przyznać, że na nowym tledysku wokalista prezentuje się nawet_kozacko. W tej skórze, rękawiczkach i cyniarskich okularkach... nie mówie że mi sie podoba, ale stajla ma
Wysłany: 2007-04-09, 13:24
Polecający: Mama mi poleciła ;]
Izu$ napisał/a:
s3t0r napisał/a:
ale premiera jest dopiero chyba 15 maja
Owszem, wiem że premiera jest dopiero w maju... ale jak to przeważnie bywa już od jakiegoś czasu można bez problemu ściągnąć z neta x)
scignolem ten zekomy oryginal..... i to niejest linkin park.... przynajmniej w mojej ocenie..... a tak BTW skad piosenki mialyby sie wziasc na necie jak nie z plyty ktora ktos kupil?
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2007-05-05, 19:00
Polecający: Leopold Butters Stotch
Miałem niedawno przyjemność przesłuchać sobie niektóre kawałki z ich nowej płyty. Cóż, nie spodziewałem się więcej szczerze mówiąc, więc zawiedziony nie jestem. Arcydzieła to oni nie zrobili.
_________________ Dla ciastko...:
Cytat:
A śp. prof. Henryk Jankowski kiedyś tak odpowiedział pewnej studentce:
- Panie profesorze, uczy Pan na tym uniwersytecie etyki, a tak się Pan zachowuje...
- Proszę pani, a czy ornitolog musi umieć latać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum