plyta fajna........ ale jak dlamnie troche za spokojna........ za malo ostrego brzmienia... ale ogolnie spoko
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Ten kawałek z tej płyty co leci w radiu ( nie znam tytułu) to jest spoko ( w porównaniu do tych techniawek, co ciągle lecą na esce;/ ) ... Ale śmiać mi się chce z ludzi, którzy słuchają linkin park i uwazają się za 100% metali <lol> Ale niektóre piosenki mają fajne...
Linkin Park znam od płyty Hibrid Theory(? albo jakoś tak:) i tylko ta płyta mi się w miarę podobała i podoba nadal, tyle ze już tylko niektóre kawałki. Meteora była dla mnie g. warta, potem był jakiś Live - kaszana, potem o nich zapomniałem, albo przestali grać - mniej sza o to, nową płytkę wywaliłem z dysku po trzecim przesłuchaniu. Byli dobrzy, potem byli słabi, a teraz się zeszmacili.
Zawsze Linkikn Park kojarzył mi się z Limp Bizkit - oni jeszcze grają?? (to taki offtop na jedną odpowiedź:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Linikini:) Ostatni album rozni sie od toychczasowej tworczosci linkinow.. Ale i tka zajebist chociaz wolalam ich dawne kawalki
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
Zawsze Linkikn Park kojarzył mi się z Limp Bizkit - oni jeszcze grają?? (to taki offtop na jedną odpowiedź:)
Grają ale nie wiem nic poza tym, bo nie słucham
Linkin Park kiedyś lubiłam bardzo, teraz mniej. Od czasu do czasu jeszcze ich słucham, ale nie zachwycają. Chyba po prostu się znudzili... a nowego albumu nawet nie słyszałam. I nie wiem jaki ich kawałek obecnie leci w radiu, bo radio zostało u mnie skazane na banicję jakiś czas temu
starsze plyty (jak dla mnie) byly swietne, ale im dalej w ich tworczosci bylo coraz gorzej, a ta najnowsza plyta to totalna kicha, nie to co kiedys, gdy utworki z meteory i hybrid theory powalaly na kolana, najnowsza plytka nie ma tej miodnosci. jesli maja isc w ta strone to moze niech lepiej zakoncza dzialalnosc... taka jest moja opinia na ten temat
_________________ Plan opanowanie wszechświata: 0.02%
nigdy ich za bardzo nie lubiłam...ale wiem jak było kiedyś a jak jest teraz...pare kawałków z nowej płyty słyszałam w tv....powiem tak : chester to pedał
Mieliśmy w Polsce podobny do nich zespół ale ponieważ działał jeszcze przed erą Last fm i MySpace nie udało im sie przebić, check out this video http://www.youtube.com/watch?v=J24T1e-6Wzc
Nie muszę chyba pisac, że to mój ulubiony zespół, choć muszę przyznać , że ostania płyta troszkę mnie zaskoczyła, najbardziej podobają mi sie ich stare płyty ale i tak ich kocham
Ja lubie LP tylko jeszcze niestety całej płyty nowej ich nie slyszałam tylko pare piosenek, ale podobają mi się Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie uda mi się ich płytkę zdobyć
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum