Dlaczego? Linkin Park mnie ogólnie się poodoba, ale kazdy ma swój gust
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Nie da się wymienić 5 ulubionych.. Jak już to 50 albo 500
Na pewno były by tam:
Group Home - Livin' Proof
DJ Shadow - Midnight In A Perfect World
Dre - Still Dre
Sting - Shape of My Heart
One Self - Fear Of Labour
prawie wszystko Nasa.. nie no nie da się..
A co do Linkin Park to kiedyś mi się to podobało jak zobaczyłem w telewizji One More Step (chyba jakoś tak) i ta pierwsza płytka Hybrid Theory to nawet nawet była git dla mnie jako mała odskocznia od hiphopu. Może dlatego, że tam też w sumie jest troche rapu za sprawą Mike'a Shinody, który jest całkiem całkiem (zacny kawałek nagrał z X-Ecutioners - It's Going Down, może słyszeliście). Ale już druga płyta wydawała mi się być kompletnie pozbawiona tej energii, tego kopa w jaja że tak powiem . Zamiast tego była supermelodyczna jakby stworzona dla MTV, lekka, miła, przyjemna dla każdego.. Kupa jednym słowem. No.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
(zacny kawałek nagrał z X-Ecutioners - It's Going Down, może słyszeliście)
Ano słyszałam, musze się zgodzić, że całkiem całkiem
fazi napisał/a:
Kupa jednym słowem. No.
Yhym. Ostatnimi czasy straszna.
Kodziu napisał/a:
A u mnie aktualnie SOAD, a konkretniej to cały najnowszy album Mesmerize oraz kilka utworów z Toxicity.
Hym.. Według mnie Mesmerize brakuje tego, co np. System of a down (tytuł płyty) czy po części Toxicity. Stali się strasznie 'na pokaz'. Ale i tak uch kocham
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Czy ja wiem czy pop ? Może bardziej lekka niż pozostałe Hybrid Theory tez fajna
A co? Metal? To już nawet chyba nie tylko ja (uwielbiający hiphop, czyli drugą stronę barykady) ale i metalowcy się zgodzą, że to nic więcej, tylko pop.
pop? A śpiew Chestera przypomina Ci śpiew Britney? Bo przydzielasz ich do tej samej szufladki w tym momencie.
Według mnie, można ich muzyę (wcześniejszą!) nazwać w gruncie rzeczy tym nu-metalem, bo to kupa taka i tak...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie wiem czy przypomina ale jakie to ma znaczenie? No wcześniejsze tracki można by zaliczyć do czegoś a'la punko-rapo-metal ale to teraz to mi sie kojarzy z popem stylizowanym na co innego.
Dziękuje Orange za nieświadome poparcie ... ale ja itak ich kocham i nie obchodzi mnie co śpiewają;/
Nie bo tutaj padają takie komentarze jakby śpiewali pop, ale co to za różnica czy to pop czy rok czy nu metal ? ważne że mi sie podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum