Deep Purple - Highway Star
Metallica - Seek and Destroy
Honor - Narodowy Socjalizm
Sex Pistols - Anarchy in UK
BTO - American Woman
Kolejność nie ważna.
Nie wiem, czy potrafię wymienić pięć takowych utworów
"High Hopes" Pink Floyd
"Redemption songs" Bob Marley
"Yesterday" The Beatles
"Stairway to Heaven" Led Zeppelin
"Angie" The Rolling Stones
"Bohemian Rhapsody" Queen
"Song 2" Blur
"Czas ołowiu" Budka Suflera
"Knockin' on Heaven's Door" Bob Dylan
"Somebody to love" Janis Joplin
ograniczyłam się do 10 takowych utworów, nie potrafię z tej i tak okrojonej listy wybrać 5 piosenek...
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
To jest Twoim zdaniem utwór wszechczasów? 0.o A co w nim jest takiego czego nie maja inne utwory?
Taką ciekawostke Ci powiem Avril refren tej piosenki wymysliła i nagrała w 5 min. A to o czyms świadczy...
To jest Twoim zdaniem utwór wszechczasów? 0.o A co w nim jest takiego czego nie maja inne utwory?
Taką ciekawostke Ci powiem Avril refren tej piosenki wymysliła i nagrała w 5 min. A to o czyms świadczy...
To świadczy że ma łatwośc w pisaniu chwytliwych melodii chłopcze
I każdy może uważać za piosenkę wszechczasów jaki tylko utwór chce.
_________________ Zaklęty w marmur, w czarną pieśń
Wśród burzy z tobą tańczyć chcę...
To świadczy że ma łatwośc w pisaniu chwytliwych melodii chłopcze
Ta piosenka to plagiat piosenki the rubinoos - i wanna be your boyfriend
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum