była w czerwcu u nas na Dniach Jastrzębia. myslałam, że popłaczę się ze śmiechu jak słyszałam "jestem radiooo ooo.. jestem radiooo ooo..". dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że ona śpiewa: "jestem W radio" ;P
w ogóle stałam koło dwóch facetów (panowie już koło 50-tki), a mieli z niej taką pompę, że sama nie wiem, kto mnie bardziej rozsmieszał - ona czy oni
Kobita śpiewać nie potrafi, lepiej by było dla społeczności gdyby siedziała w domu i obiad gotowała...
_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
Wysłany: 2007-08-04, 13:20
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Moze nie umie spiewac , ale jest wporzadku kobieta ... Ja tam do jej osoby nic nie mam ale sluchac jej nigdy nie bede sluchała Najlepiej zeby zajeła sie tancem :) bo to jej najlepiej wychodzi ! Ooo... !
Niepotrzebnie zabrała się za coś, czego nie potrafi. Świetnie tańczy i niech przy tym zostanie. A osobiście jej nie znam, więc nie będę się wypowiadać na temat tego jaka jest, bo zwyczajnie nie wiem
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum