Niepotrzebnie zabrała się za coś, czego nie potrafi. Świetnie tańczy i niech przy tym zostanie.
no a jednak myslala,ze zablysnie rowniez jako wokalistka poniewaz Wiśnia zrobil jej niezla reklame jeszcze jak z nia byl...
"jestescie za%$!^! jedwabisci" <- niezly pomysl na odwrocenie uwagi sluchaczy od falszu jaki zaprezentowala w Sopocie
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
^ Nie zapominajmy o słuchaczach takiej muzyki, których jest w naszym kraju zatrważająco dużo. I to oni pomogli Mandarynie odnieść skuces, nawet pomimo tego, że nie ma głosu.
uwiodla ich tancem!
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Nie wiem czy wiecie ale chodziły pogłoski że uczy się spiewac u Eli Zapendowskiej. Mysle ze zrobi postepy. Choc pewnie bedzie trudno bo nie ma pieknego głosu.
no ale nie powiecie mi ze nie udalo jej sie czegos osiagnac w dziale muzyki moim zdaniem osiagnela paerfekcje tandety bo to ani ładne ani talentu nie ma ... ehh niektorym woda sodowa uderza do golwy niestety zbyt wczesnie ...
talentu może i nie ma... uroda? "nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba". ale i tak wolę Mandarynę niż Dodę, bo jeśli chodzi o sodówkę to raczej uderzyła Dodzie, po tym jak stwierdziła, że: "jest jedyną gwiazdą na polskiej scenie muzycznej" straciła u mnie wszystkie punkty
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Osiagnela duzo bo sie o niej mowi i dyskutuje!!! i to nie wazne czy dobrze czy zle wazne ze budzi swoja osoba ogolne zainteresowanie i sensacje ze jest zauwazana podczas gdy inni zdolniejsi musza na to duzo i ciezko pracowac.i tu juz nie chodzi o to ze wisniewski zrobil jej reklame ona wzbudza ciekawosc innych swoja osoba! ale dziewczyna rzeczywiscie powinna zastanowic sie nad tym czy nadaje sie do spiewania bo chyba widzi ze nie wszystkim sie to podoba
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
oooh, też się zgodzę... Mandaryna przynajmniej stara się zaimponować ludziom w normalny sposób a nie jak to Doda z tym swoim debilowatym śmiechem i wogóle robieniem z siebie słodkiej (chamskiej ) idiotki. Poza tym ładuje się wszędzie gdzie się da byleby zdobyć sławę i kasę... gdzie nie pójde tam reklamy z Dodą (,,zabierz Dodzie mini"... wtf???), a na gg to już nie wspomnę ,,Zadzwoń do Dody", ,,Dodaj Dode"... no qrwa mać!
_________________ [obecnie nie mam dobrych pomysłow]
„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)
ja tam Dodę tępię za ten jej całkowity brak pokory trochę by jej się jednak przydało...
przykład:
Magiel Towarzyski na TVN Style, gość: Doda Elektroda...
prowadząca Katarzyna Korwin-Piotrowska zadaje Dodzie pytanie: "A kto według Ciebie, poza Tobą, jest największą gwiazdą w Polsce?"
Doda: "Chodzi Ci o: gwiazdę-gwiazdę, gwiazdę muzyczną...?"
Piotrowska: "Gwiazdę muzyczną, bo na tym sie znasz."
Doda: "Tak, tylko że są dwie gwiady. Gwiazda Doda, czy gwiazda-gwiazda... to jest różnica."
Piotrowska: "Czyli jesteś jedyną gwiazdą w polski show-biznesie, w muzyce?"
Doda: "Jestem nieskromna, ale tak. (...) Moi rodzice utwierdzili mnie w przekonaniu i zrobili mi pranie mózgu: ~jesteś najlepsza, najpiękniejsza, najmądrzejsza; jeśli ktokolwiek mówi Ci, że jest inaczej, to po prostu ci zazdrości.~"
ten wywiad, i nie tylko ten, można znależć na YouTube... czasami zastawiam sie czy Doda oprócz silikonowego biustu nie ma silikonu zamiast mózgu
Mandaryna bynajmniej ma świadomość tego, że nie jest i nigdy nie będzie najlepszą piosenkarką w Polsce...
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
ona jest bardzo ladna ale niepotrzebnie sie tak mocno maluje i wogole jeszcze ta operacja... ja lubie naturalne dziewczyny. rozumiem ze to jej wizerunek sceniczny, ale gdyby go zmienila na pewno budzila by bardziej pozytywne emocje. co do jej muzyki hmm niektore piosenki wpadaja w ucho ale nie jest to zbyt ambitna tworczosc ja wole justyne steczkowska!
nie osądzajmy ludzi po wyglądzie, a więc z tego co opublikowali na 'pewnej' stronie internetowej to jej 'śpiew' mnie przeraził.oczywiście nie mam pojęcia, czy to ona wydawała te dziwne odgłosy, ale przypuszczam, że owszem...więc jeśli mamy porównywać to co jest w teledyskach które oglądamy w telewizji, a tym co wysłuchałam na tej stronie to lepiej żeby Mandaryna tańczyła, bo to chyba jej lepiej wychodzi...a może w tych teledyskach to jakiś klon tańczy? nie wiem
_________________ "Legalize it marijuana
Legalize it gooda weed "
Dla mnie Mandaryna to jedna wielka porażka! Jak ktoś wie, że nie potrafi śpiewać to po co sie pcha na scenę?! Normalnie zrycie, chciała sie pokazać, mogła iść na modelkę, a nie na scenę!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum