Wysłany: 2006-05-11, 02:48 Mobb Deep - Blood Money
Podejrzewam, że ten temat spotka się z zerowym odzewem, ale w sumie to co mi wisi..
Jak Wam się podoba nowa płyta? Co sądzicie o nowym Mobb Deep w G-Unit?
Bo ja się zawiodłem strasznie, chłopcy podupadli i sprzedali się okrutnie.. Kolejna po M.O.P. płyta raperów, których niegdyś bardzo lubiłem, do której słuchania teraz muszę się zmuszać.. Wszędzie upchane G-Unity, denne plastikowe bity, zero jakiegoś polotu.. Goście którzy nagrali dwa klasyki mrocznego ulicznego rapu perfidnie sprzedali dupy 50 Centowi.. Dlaczego..
Track List
----------
01. Smoke It 2:57
02. Put Em In Their Place 3:56
03. Stole Something (Feat. Lloyd Banks) 3:57
04. Creep (Feat. 50 Cent) 4:01
05. Speakin So Freely 3:11
06. Backstage Pass 3:05
07. Give It To Me (Feat. Young Buck) 3:08
08. Click Click (Feat. Tony Yayo) 4:25
09. Pearly Gates (Feat. 50 Cent) 4:16
10. Capital P, Capital H 4:15
11. Daydreamin' 3:07
12. The Infamous (Feat. 50 Cent) 3:53
13. In Love With The Moula 3:13
14. It's Alright (Feat. 50 Cent & Mary J. Blige) 4:25
15. Have A Party (Feat. 50 Cent & Nate Dogg) 4:00
16. Outta Control (Remix) (Feat. 50 Cent) 4:07
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Daro nie pisz już bo widać gówno wiesz na tematrapu(ale przynajmniej się uśmiałem)
A wracając do tematu to z albumu podobają mi się 3 może 4 kawałki(Put em in their place;give it to me baby;Infamous;in love with modula)o outta control i Have a party nie wspomnie bo pierwsza jest na reedycji masakry a druga nasoundtracku get rich or die tryin album dość słaby napewno nie może konkurować z starym mobbem i ich mixami szczególnie juvenille to hell
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum