ale lubię też: Dżem, IRA, Myslovitz, Wilki, Eminem
SŁUCHASZ EMINEMA TEN KUT.. SPALIŁ FLAGE POLSKI NA KONCERCIE !!!!!!!!!!!!
Ogólnie lubie stary hip=hop typu paktofonika i kaliber44 rocka metalu hevi-metalu i trance i ambient ...
_________________ Życie jest chorobą, a śmierć zaczyna się już w chwili urodzenia. Każde odetchnięcie, każde uderzenie serca jest odrobiną śmierci. Krokiem ku unicestwieniu.
Wysłany: 2007-09-15, 23:54
Polecający: Google =D
Nie mam zbyt wiele ulubionych zespołów. Słucham dużo i wszystkiego. Te zespoły które lubię i aktualnie pamiętam to :
-Evanescence
-Linkin Park
-The Rasmus
-Pussy Cat Dolls
-Black Eyed Pease
-Carpe Diem
-Bajm
-ATB (choć to nie zespół)
Tyle pamiętam ...
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Wysłany: 2007-09-16, 08:47
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
U mnie to zmienia sie bardzo szybko
Te zespoly musza zostac wymienione:
- Behemoth - za agresje i perfekcje... utwory jak "Conquer all", "Lasy Pomorza", "Slaying The Prophets Ov Isa" po prostu sa cudowne, zawsze polepsza mi sie humor, gdy ich slucham przy ich muzyce moge chyba najlatwiej sie zrelaksowac
- Vader - mm, Vader maja ciekawe riffy (jak np. w "The Code") no i niezle pomysly na utwory (MCD "The Art of War", dwa pierwsze utwory... genialnie skomponowane ze soba i jakie agresywne )
- Megaherz - w miare prosta muzyka, cos w stylu Rammstein porywaja mnie rytmy w stylu "Tanz auf dem Vulkan"... muzyka do tanczenia, czystej zabawy!
- Amon Amarth - ich ostatni album jest po prostu swietny. Gitarzysci to prawdziwi wirtuozi... psychodelicznie graja ;p
- Eisbrecher - patrz Megaherz Eisbrecher to grupa zalozona przez bylego gitarzyste oraz bylego wokaliste Megaherz
- Rammstein - znam ich muzyke od podszewki... kazdy utwor znam na pamiec, wiem z ktorego jest albumu, ktory na albumie itp. ;p mam duzo ich singli, niewydanych utworow itp. no i wiem o nich duzo. Kiedys sluchalem ich nalogowo, ale raczej znudzili mi sie, ich muzyka nie porywa mnie tak jak przedtem
- Frontside - ubostwiam ich album "Zmierzch Bogow", moge go sluchac w kolko, nie nudzi mi sie w ogole
a reszta... hmm, kto jeszcze pasuje w top 10? Albo Clawfinger, albo Die apokalyptischen Reiter, albo In Extremo, albo Oomph!, albo Godsmack, albo Linkin Park, albo Finntroll, albo Ensiferum, albo ...
Hmmm... szczerze mówiąc nie mam zbyt wiele ulubionych zespołów. Gdybym miała wymieniać piosenkarki to by mi zdecydowanie łatwiej poszło. Moje ulubione zespoły:
- Pussycat Dolls
- Nigwitsch
- Virgin ( chociaż już rozpadł się ten zespół )
- The Jet Set
- Linkin Park
- The rasmus
- Evanescence
- Black Eyed Peas
To wszystko
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
Ogólnie rzecz biorąc to metalu słucham, staram się słuchać przez tydzień jakiegoś zespołu, żeby go poznać, a potem następny i następny, czasem robię sobie play listę ulubionych kawałków i tego słucham,
_________________ Albowiem taki jest człowiek, jakie myśli w jego sercu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum