Jest baardzo wielu artystów, których chętnie bym poleciła ... m.in:
>Norah Jones- nastrojowe piosenki, delikatny jazz śpiewany mocnym, acz łagodnym głosem. Słowa zmuszające do pomyślenia, niebanalne, otwarte na własną interpretacją ... Szczególnie polecam dwa pierwsze albumy tej wokalistki- "Come Away With Me" (warto posłuchać: "Don't Know Why") oraz "Feels Like Home" (nie przegap: "Those Sweet Words"
>Katie Melua- subtelny pop umiejętnie połączony z bluesem i jazzem. Wielki plus za zróżnicowanie, na płytach znajdą się spokojne ballady jak i nieco szybsze kawałki. Muzyka wpada w ucho, teksty zmuszają do chwili namysłu ...
>Ray Charles- geniusz w każdym calu. Najlepszy z możliwych, klasyka jazzu.
>Ayo- nienarzucające się, melodyjne kawałki, delikatny głos i ślady Afrykańskich klimatów. Pełne emocji, czasem bólu ...
Warto posłuchać też:
>Coldplay (szczególnie polecam: "The Scientist")
>Joss Stone
>Emmy Rossum
>Whitney Houston
>The Phantom of the Opera
>The Doors
>Anja Garbarek
Słucham mtv, zeby mieć pojęcie czego się słucha, a potem w samochodzie wracam do Light House Family -w kółko jedna płytka, bo jakoś nie pamiętam żeby zabrać tam inne...
hmm.... czego słucham? Po pierwsze bardzo lubię słuchać muzyki
Uwielbiam piosenki z filmu "Szkoła Uczuć" Switchfood-Dare You to move , You te najbardziej mi się podobają!!!;o) oprócz tego lubię Avril Lavigne ^^
hmm... techno trance,hause;o) ogólnie słucham prawie wszystkiego:P
ja tam slucham prawie wszystkiego ale najczesciej cos od rocka kocham red hot chili peppers, dalej
green day
guano apes
Rage Against the Machine
z polskich to hey, myslovitz,
strachy na lachy, happysad (koncert juz jutro )
i inne
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
Ja słucham rocka, grunge, punk rocka, trochę metalu no i ogólne te klimaty =D
Uwielbiam Nirvanę....
Potem: Metallica, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Doors, Green Day, Red Hot Chili Peppers, Happysad, Marilyn Manson, Deep Purple, Pink Floyd, Brudne Dzieci Sida, Myslovitz, Scorpions, Włochaty itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum