Mozna powiedzieć, że muzyka,dźwiek to moja pasja - z moich głosników bardzo czesto mozna uslyszeć Black/Death/Thrash Metalowe dźwieki gitar i perkusji, Jazzowy Saksofon, Bluesowe Gitary, Rockowe przygrywanie. Kocham takze Psytrance, Chillout, Progressive, Ambient, GOA, Full-on. Uwielbiam eksperymenty muzyczne, zabawy z dźwiekiem. Napisałem tak bardzo ogólnikowo, gdyż wiele z pozycji które mozna u mnie uslyszec - wymykaja się z jakiegokolwiek szufladkowania, a ja sam nie chce tworzyć nowych kategorii/dziedzin muzyki granej i tej śpiwanej.
[
_________________ "(...)And your last thought is that you have become a noise..."
Dla mnie muzyka ma ogromne znaczenie i jestem na nią otawarta, dlatego nie ograniczam się do jakiegoś konkretnego gatunku. To co najbardziej lubię podchodzi pod różne odmiany rocka, szczególnie progresywnego. Mój nr 1 to zdecydowanie Pink Floyd.
Wysłany: 2008-05-16, 13:38
Polecający: Dzięki Bogu ;P
Przede wszystkim slucham muzyki czarnych. Jazz, Soul, Funk, Blues, Reggae, Rap.
Najwiecej jednak slucham rapu.
W gruncie rzeczy nie ograniczam sie jednak tylko do tych gatunkow, slucham przeroznej muzyki. Ostatnio doksztalcam sie w muzyce Downtempo, ktora serdecznie polecam
Wysłany: 2008-05-21, 18:47
Polecający: Znalazłem w wyszukiwarce
Ja slucham muzy energetycznej... troszeczke tez reggae dancehall
_________________ "Talent polega na połączeniu siły twórczej ze zdolnością wykonawczą."
"Parkour, Présente la discipline et ses mouvements principaux."
Hammerfall
Helloween
E Nomine
Dark Moor
Nightwish
Rammstein
Rhapsody
Beltaine
to z takich pełnych dyskografii, bo oprócz tego mam pojedyńcze piosenki w innych gatunkach (jacyś Gunsi, trochę dance z początków lat '90, kilka piosenek Kazika/El Dupy/Kultu, kilka kawałków ABBY (także wersje metalowe), troche J-Popu/Rocka, trochę muzyki filmowej) Ogólnie to słucham wszystkiego, może za wyjątkiem techno. Disco Polo slucham jak mam NAPRAWDĘ zły nastrój. Klasyczną też nie pogardzę.
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
oi dużo by pisać... klasyczna kiedy mi źle albo bardzo dobrze. szczególnie arie z opery Casanova. filmowa ale w bardzo niewielu przypadkach, przede wszystkim z "Sweeney Todd", "gangów nowego yorku" i "Requiem dla snu". heavy metal - głównie klasyka, wychowałam się na Nazareth,Black Sabbath,Iron Maiden,White Snake,itd.Troche glam/sleeze rocka - Kiss,69eyes. gothic szeroko pojęty + symfoniczny metal; psychodela; alternatywa; reggea + ska kiedy mam pozytywny dzień albo chce odreagować emocje w jakimś klimaciarskim pogo, trochę jazzu,bluesa,muzyki w klimatach Nora Jones i Kate Melua.No i oczywiście grunge! czyli Nirvana,Pearl Jam... poza tym scena punkowa. ta popularna i ta bardziej undergroundowa. dużo tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum