jak dla mnie jeden z najlepszych soundtracków jest w królowej potępionych
ale taki najlepszy i chyba najpopularniejszy to requiem dla snu, co prawda filmu nie oglądałem ale podobno nudny jest, oglądał może ktoś i powie czy warto obejrzeć ?
requiem dla snu, co prawda filmu nie oglądałem ale podobno nudny jest, oglądał może ktoś i powie czy warto obejrzeć ?
nie jest nudny , poprostu inny i zmusza do tego by sie troche skupić , więc dla wielu na pewno bedzie zbyt cięzki bo trzeba mysleć. Ale to nie temat o filmach.
requiem dla snu, co prawda filmu nie oglądałem ale podobno nudny jest, oglądał może ktoś i powie czy warto obejrzeć ?
muzyka rewelacyjna, film takze ja ogolnie uwielbiam muzyke z filmow tanecznych starych jaki i nowych a tak uwielbiam muzyke Hansa Zimmera (jezeli ktos nie wie to tworzył muzyke m. in do Hannibala, Helikopter w ogniu, pearl Harbor, wożąc panią Daisy, The ring, Strefa Zrzutu Gladiator, Piraci z Karaibów a ostatnio do Holiday ) polecam jego muzyke jest swietna
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Ulubiona muzyka filmowa. Tylko Hansa Zimmera. Szególnie polecam muzę z Gladiatora i Piratów z Karaibów. O ile się nie mylę Hans Zimmer robił też muzę do "300" i też była świetna. Jeszcze był fajny motyw z Władcy Pierścieni: Dwie Wieże kiedy konnica Rohanu zjechała z górki na polach Pelennoru przy Minas Tirith.
_________________ Kiedy wszystko inne zawiedzie, przeczytaj instrukcję.
muzyka z "reqiuem for a dream" - zdecydowanie moja ulubiona...
_________________ "I nic nie wiem, i nic nie rozumiem,
I wciąż wierzę biednymi zmysłami,
Że Ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami..."
Wysłany: 2007-06-13, 20:01
Polecający: A kogo to obchodzi?!
ja lubię muzykę do filmu "Piraci z Karaibów" [byle jaka cześć], "step-up" oraz "Hip-hop'owa myjnia":)
_________________ Nic inteligentnego mój tępy i cofnięty w rozwoju mózg nie umie wymyślić, aby nie zamęczać środowiska takimi bzdurnymi wypocinami jak to napisane przez taką kupę nieszczęść jak ja... Koffam [kocham]... Powiem potem, ale domyślcie się...
kiedyś dawno temu najbardziej luzbiłam z muzyki filmowej oczywiście soundtrack z "Dirty dancing" no i z sentymentu musiałam tu to wymienić, a teraz to przede wszystkim z "Requiem for a dream", a nawet czym sama nawet się zaskoczyłam muzyka z filmu "Szkoła uwodzenia".
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum