Najdebilniejsza piosenka i od razu teledysk do niej?
Momentalnie przychodzi mi na myśl piosenka Call on me. Myślałam, że zwymiotuję przed telewizorem.
_________________ 'To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To, co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. To, co mam, to młodość, której nie potrafię kryć. To wiara, że naprawdę umiem żyć.'
Momentalnie przychodzi mi na myśl piosenka Call on me.
A już teledysk w 'call on me' w wersji męskiej to łohoho.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Momentalnie przychodzi mi na myśl piosenka Call on me.
A już teledysk w 'call on me' w wersji męskiej to łohoho.
Ja wolę o wiele bardziej polskie teledyski. Tam jest jakaś akcje itd. A w tych wszystkich 'gwiazdeczkach', popie itd., to tylko polega na tym, która się więcej rozbierze, seksowniej zatańczy, najbardziej pobudzi... ;| Nie mogę na to patrzeć. Wszedzie: seks, seks, seks. Bo do tego to wszystko się sprowadza.
A Call on me to normalnie szczyt szczytów. ;| Że w ogóle dopuścili to do emisji, to się dziwię.
_________________ 'To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To, co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. To, co mam, to młodość, której nie potrafię kryć. To wiara, że naprawdę umiem żyć.'
Wysłany: 2007-01-06, 21:41
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Soleil napisał/a:
Że w ogóle dopuścili to do emisji, to się dziwię.
Bywaly gorsze teledyski, jezeli chodzi o seks.
Rammstein - Mann gegen Mann
http://www.youtube.com/wa...d&v=fF-ReJD6MmY
Piosenka o gejach, teledysk gejowski, Rammstein sa hetero, zrobili ten teledysk z humorem Podobno dla ich zenskich fanek ;p wiele osob zrazilo sie do R+, gdy obejrzeli ten teledysk.... ich problem
Co sadzicie o takim sposobie pokazania nagosci? Jezeli dokladniej sczyta sie w tekst... to widac, ze R+ sa przeciwko gejom ;>
odrzuca gdy widzi sie stado wysmarowanych oliwa gości z których pot leje się strumieniami i którzy leża na brzuchach co jednoznacznie wskazuje....
róznie mozna tą nagosć pokazywać- w tym wypadku kojarzy mi sie to z ślimakami i na pewno nie jest to dobry sposób pokazania tego zjawiska....
jeśli chciali pokazac że są przeciwko to udało się.
Blog 27, wszystkie ich piosenki. Tej Toli ojciec był w '81 bodajże perkusistą Lady Panku,
ja bym się wstydził takiej córki.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
najgorsze to kalwi i remi typu explosion xD czy cos takiego xD
doda i manadryna tez teledyski do kitu. zero głębi w nich xD
noo gosia andrzejewicz tez ma smieszne teledyski ^^
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
caly blog 27, jak i ci, co numa numa jej spiewali, teledysk kalwi i remi - explosion osobiscie tez mi sie nie podobal. ich muzyki nie krytukuje, ale nie slucham.
Nori napisał/a:
Co sadzicie o takim sposobie pokazania nagosci? Jezeli dokladniej sczyta sie w tekst... to widac, ze R+ sa przeciwko gejom ;>
nie do konca rozumialam o co w tym teledysku chodzi, kiedy obejrzalam go po raz pierwszy ;d jak zespol jest dobry, to nagosc mnie nie zraza ;p
najgorszy teledysk: kalwi i remi-explosion. od razu widać, że polacy poza tym jak już zrobili "przebój" to mogli się chociaż postarać. co do najgorszych piosenek to zdecydowanie mandaryna i blog 27. w sumie wielu polskich artystów nie ma się czym pochwalić. generalnie nie przepadam też za panem Skawińskim i jego Kombi II (wszystkie piosenki brzmią tak samo).
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
JA mam nienawisc co do Tokio Hotel i Blogu 27, a wy??????
A co oni ci takiego zrobili, że tak bardzo ich nienawidzisz? Ja tam zwyczajne lanie na nich, jeśli społeczeństwo to lubi to nie ch tego słucha... ...aczkolwiek musze powiedzieć, że ten wokalista TH jest przekomiczny/śmieszny.
_________________ Zaklęty w marmur, w czarną pieśń
Wśród burzy z tobą tańczyć chcę...
Dla mnie niedpouszczalna jest tania tandeta jak wspomniane tu już TH i Blog 27, sztuczna muzyka dla wtórnych mas czyli techno, i utwory, które nie mają tak naprawde żadnego przekazu, po prostu są... głównie tyczy się to popowych jęczadeł...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-02-20, 14:24
Nori napisał/a:
Co sadzicie o takim sposobie pokazania nagosci?
Ja "Mann gegen Mann" nie odebrałem jako bezsensowne epatowanie erotyką tylko po to, aby widza podniecić(prędzej jako próbę zaszokowania). No niestety nie znam niemieckiego, więc ciężko jest mi oceniać jak to się ma do tekstu tej piosenki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum