ostatnio wszedzie leci piosenka "take it easy" czy jakos tak. nie wiem kto wymyslil to badziewie i w sumie mnie to nie obchodzi. kiedy slysze gdzies to cos to chce mi sie zygac. to jest po prostu denne.
Mika polska DJ a jednak w niemczech blysla tym "hitem"
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Wengosh napisał/a:
Ja nie lubię teledysków Rammsteina i zespołów hip-hopowych czy popowych
w ladnym zestawieniu Rammstein dajesz ;p
z ciekawosci: czego nie lubisz w teledyskach Rammstein?
<wcina sie> osobiscie lubie Rammstein,ale niektorzy sa zniesmaczeni po obejrzeniu tego typu filmikow http://video.interia.pl/o...,s,st,rammstein|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,2,Rammstein,,aok,1
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Jak większość nie lubię Blog 27 i Tokio Hotel!!!! To są najgorsze zespoły !!! Poza tym 50cent, marilyn manson, apocaliptyki. I wielu innych. Ciekawe tylko dlaczego te zespoły posiadają całą rzesze fanów... bo chyba sie ze mną zgodzicie że tak jest.
Ciekawe tylko dlaczego te zespoły posiadają całą rzesze fanów... bo chyba sie ze mną zgodzicie że tak jest.
kazdy slucha tego co lubi ja np. lubie marilyna mansona
No to super.. Ja nie lubię. Mówisz, że każdy słucha tego co lubi. Dziwi mnie tylko to, że właśnie ktoś lubi Blog27. Czym one mogą się popisać...?! Narcyzmem..?!
Jak większość nie lubię Blog 27 i Tokio Hotel!!!! To są najgorsze zespoły !!! Poza tym 50cent, marilyn manson, apocaliptyki. I wielu innych. Ciekawe tylko dlaczego te zespoły posiadają całą rzesze fanów... bo chyba sie ze mną zgodzicie że tak jest.
Jak to dlaczego?, skąd to zdziwienie? Przecież od dawna wiadomo, że masy uwielbiają piosenki lekkie, łatwe i przyjemne. Te zespołu schelbiają własnie gustom takiej publiczności. Jeżeli coś jest trudniejsze do przyswojenia, ma nikłe szanse na zaistnienie w radiu/telewizji.
Z tego samego powodu ludzie lubią telewizyjne biesiady. Bo jest przyjemnie i poskakać można.
Dziwi mnie tylko to, że właśnie ktoś lubi Blog27. Czym one mogą się popisać...?! Narcyzmem..?!
kazdy na wlasny gust zaloze sie,ze wielu ludzi np.w zyciu nie zrozumie Twoich upodoban muzycznych
Wiesz i właśnie to jest fajne. Że każdy z nas jest inny. I dzięki temu możemy polemizować na różne tematy. Inaczej życie byłoby nudne...czyż nie? Może tak nie sądzisz bo jest właśnie tym ''ode mnie innym''
Wiesz i właśnie to jest fajne. Że każdy z nas jest inny. I dzięki temu możemy polemizować na różne tematy. Inaczej życie byłoby nudne...czyż nie? Może tak nie sądzisz bo jest właśnie tym ''ode mnie innym''
akurat jesli o to chodzi to musze sie z Toba zgodzic
Mnie o mdłości przyprawia US5
Jak widze ich klipy to aż mi się coś dzieje nie tak ;p
_________________ Masz prawo do dobrej zabawy.
Do najbardziej ciężkostrawnych myśli.
Nawet masz prawo mieć prawo.
Masz prawo płakać.
Masz prawo się wstydzić!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum