_________________ CAPOEIRA to nie tylko walka,
To także zabawa,
Miłość,
Gra o życie,
Więc kochaj Ją,
Nie patrząc jaka jest,
A Ona zawsze
Będzie przy Tobie.
List do M jest faktycznie strasznie smutny. Nie wiem czemu ale zawsze się rozczulam nad With or Without You od U2. Podobnie strasznie smutny jest Embryonic - Riverside. W sumie to mam chyba nawet ochotę posłuchać właśnie tego, zaraz sobie włączę
Nickelback - Savin me
Może i melodia nie wskazuje na to, że to jest smutna piosenka, ale wystarczy przeczytać tekst i obejrzeć teledysk.
A tu fragment tłumaczenia refrenu:
Pokaż mi jak to jest
być ostatnim, który się trzyma na nogach.
I naucz mnie odrużniać dobro od zła,
a ja pokaże ci,jaki potrafie być.
Powiedz to dla mnie,
powiedz to mi,
powiedz czy warto mnie ratować.
Według mnie smutną piosenką jest jeszcze Behind blue eyes - Limp Bizkit.
A jeśli chodzi o polskie utwory, to Anastazja jestem - Łzy.
Wysłany: 2008-08-19, 12:28
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Nevermore - Sentient 6. Utwór o robicie narzekającym, że nie może wejść do ludzkiego nieba. Ukryta wiadomość w utworze jest również ciekawa ("I am the bringer of the end, hear me, I am the beast that is technology").
Zgadzam się z tymi, którzy wytypowali "Dżem". A poza tym piosenka z filmu "Katyń"...
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum