Aż nie mogę uwierzyć ,że jeszcze nikt z Was nie wpadł na to ,żeby o tym zjawisku napisać.
Nie macie telewizji czy zwyczajnie nie znacie się na dobrych programach muzycznych ???
Program "Nowa Generacja" oparty będzie na koncepcji talent show, czyli konkursu telewizyjnego, w którym uczestnicy prezentują swoje umiejętności w walce o główną nagrodę. Uczestnikami będą młode, nieznane do tej pory szerokiej publiczności zespoły, które w kolejnych odcinkach zagrają covery największych przebojów ostatnich lat oraz zaprezentują własne kompozycje. Nagrodą dla zwycięzców będzie nagranie płyty oraz występ na festiwalu Top Trendy 2008.
Występy uczestników oceniać będą nieprzeciętne i kontrowersyjne osobowości rodzimego show-biznesu: Jan Borysewicz - gitarzysta Lady Pank, który lata temu pokazał "swoje klejnoty" na Dzień Dziecka, Michał Figurski - prowadzi z Kubą Wojewódzkim jajcarski poranek w Esce Rock , a także Katarzyna Kanclerz (ulubienica Wiśniewskiego i Rubika) oraz Biljana Bakić.
TV 4 - 21.30 w każdy wtorek (+ powtórki).
Rewelacja - byłam nawet na nagraniu !!! CZAD
Właśnie dlatego nie zamierzam tego oglądać. Wystarczy spojrzeć, co wiedzie prym na wszelakich listach przebojów. A poza tym, założę się, że zwycięzca i tak jest już dawno z góry ustawiony ;]
Panie only_fun. Ciekawi mnie, czemu waćpan tak nachalnie promuje tutaj ten program. Czy płacą za to? Jeśli tak, to ile?
Oglądać nie zamierzam z tego samego powodu, z którego nie ma na to ochoty Sol.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Panie only_fun. Ciekawi mnie, czemu waćpan tak nachalnie promuje tutaj ten program. Czy płacą za to? Jeśli tak, to ile?
Oglądać nie zamierzam z tego samego powodu, z którego nie ma na to ochoty Sol.
Droga PANI jak już !!
Nie , nie płacą ... po prostu pisze o czymś co mi się podoba.
A Tobie płacą jak piszesz o czymś co lubisz ... jak piszesz o tym ,że np masz ochote na lody ... to producent Ci przelewa kasę na konto ??
A program generalnie jest super Zespół Blade wymiata - kawała dobrego muzy . Zajebiste brzmienie ... jak usłyszałam o pomyśle tego programu to myślałam ,że wyjdzie szajs ...ale byłam na nagraniu - oglądam i naprawdę POLECAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum