Amduscia - słyszałem parę kawałków kiedyś na radiu internetowym i nazwa zapadła mi w pamięć. Zauważyłem w lastowym profilu znajomej i wydębiłem od niej.
Dark-electrowe łupu-cupu, które dobrze robi na tłumienie złego nastroju.
Wysłany: 2008-04-07, 13:41
Polecający: baba jaga ;P
charon napisał/a:
Amduscia - słyszałem parę kawałków kiedyś na radiu internetowym i nazwa zapadła mi w pamięć. Zauważyłem w lastowym profilu znajomej i wydębiłem od niej.
Dark-electrowe łupu-cupu, które dobrze robi na tłumienie złego nastroju.
nie nazwalabym tego łapu capu
cholera temat brzmi odkrycia muzyczne, a poki co nic nowego tutaj nie widze ;p wiec troche nie rozumiem
Ass To Mouth, kolesie z Wroclawia, wymiataja nieprzecietnie, na myspace sa i sobie mozna posluchac, jednak jezeli ktos nie siedzi w chociazby ciezkich klimatach, raczej nie bedzie mial czego sluchac.
Caninus, no generalnie miazdzy ^^ ale tak jak wyzej, nie dla kazdego gustu muzycznego i tez sa na myspace ;p
Battle of Mices, ciekawy projekcik ;] juz bardziej dostepny dla wiekszej ilosci osob tez na myspace
nie wiem co wam tutaj dac, bo wy to macie jakies dziwne gusta ;p
ostatni koncert w Carpe Diem , Ania poszła przypadkiem bo zobaczyła plakat "człowiek orkiestra" no i ... WOOOW!! A mówie o kimś , kto zowie sie Bajzel. W celu poznania bliższego odsyłam tutaj ---> http://profile.myspace.co...57-6a0b8034b74f
Anja Garbarek
Zdumiewające, że gra już tak długo , a ja trafiłam na nią dopiero teraz (i nie ma co ukrywać, dzięki takiej stąd jednej ). Ciekawe brzmienie, nieporównywalne zasadniczo. Teksty przyjemne, łatwo wpada nie tyle w ucho, co do głowy.
Mam tylko ostatnią płytę, poszukuję poprzednich, można sie dzielić ^^
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Lord of the dance no po prostu cos genialnego wprowadzajacego w trans (przynajmniej mnie:D), to wlasciwie zespol, ktorego glownym atutem jest taniec (a konkretnie stepowanie), ale muzyka do ich numerow jest swietna:P a poleca wam to osoba ktora wlasciwie nie przepada za celtyckimi klimatami......:P
_________________ lepiej jest umrzec stojac, niz zyc na kolanach
Soeur Marie Keyrouz - dostałem z opisem, jakby to było coś w stylu Dead Can Dance. W przeciwieństwie do DCD średnio mi to podeszło, bo aż nazbyt dołujące dla mnie. Może po prostu miałem nieodpowiedni nastrój.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum