Ten pierwszy ma przyjemny dla ucha glos i nie jest obwieszony lancuchami - za to ma u mnie plus ;p
Ale muzyka jest nie w moim stylu... nie przeszkadza mi za to ;p
Wysłany: 2007-08-09, 17:28
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Moja przygoda z hh zaczeła sie wlasnie od PFK ... ze juz niestety ich juz nie ma ale za To jest Pokahontaz i czekam na ich nowy album Mam pierwsze demo ( depserados) i poczatek zaczyna sie bardzo dobrze . Lubie tych chłopakow .
Jak dla mnie Paktofonika to tylko ta z Magikiem... IMO powinni ją rozwiązać już w 2000 roku kiedy Łuszcz popełnił samobójstwo... bez Magika Paktofonika czy PFK kompany jak zwykli się nazywać od 2000 roku to już nie było to samo... byćmoże Rahim i Fokus potrzebowali tych 3 lat by dojśc do wniosku, że paktofonika bez Magika nie powinna istnieć... Ale jednak to im zawdzięczamy wydanie 'archiwum kinematografii' gdzie znajdują się piosenki z udziałem Magika, których na kinematografii nie znajdziemy... a moje ulubione paktofoniki to "Biba", "priorytety", "niema mnie dla nikogo"...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum