najczęściej? hmm, mogę powiedzieć jakiej płyty słucham najczęściej, bo piosenki lecą jedna za drugą i wszystkie są super. to ścieżka dźwiękowa do "Mouline Rouge". no a poza tym... Kasia Cerekwicka "Zostań"
_________________ Tylko wszechświat i ludzka głupota są nieskończone
ostatnio zespołu mojego ukochanego Braciszka
3R Salam Sound System wszystko co mają i ich pioseneczka która zawsze mi poprawia humorek "Pale przypalam"
Jeszcze do tego Druga Strona Lustra, East West Rokcers, Silesian Sound System, i jeszcze się wmontowałam ostatnio w Stare Dobre Małżeństwo i śpiewającego teksty Edwarda Stachury Jacka Wojciechowskiego
a jeśli chodzi tylko o piosenkę to kilka razy na dzień leci w mych głośnikach
1. 02-silesian_sound-piekny_swiat_(maroon_riddim)-positive
2. 08-silesian_sound-usmiechnij_sie_(bam_bam_riddim)-positive
3. 05-druga_strona_lustra-ziemia_(feat._mewa)-41st
Hellogoodbye - Here
Rh+ - Jezus
Alicia Keys - No one
My Chemical Romance - Famous Last Words
My Chemical Romance - Demolition Lovers
The Used - Its Hard to Say
Timbaland - Apologize (Feat. onerepublic)
Rihanna - Cry
Aktualnie lutuje dużo muzy (głównie stary rock ,oldkólowy HipHop i soundtracki Ennio Morricone)ale chyba takim jedynm ( wtemacie jest napisANE PIOSENKA ,więc nie wiem czemu część z Was wkleja tu swoją playliste xD) kawałkiem to będzie najbardziej charatkterystyczny kawałek z filmu "Dawno Temu W Ameryce"
Mam go zapisanego tak:
Once upon a Time in America - Ennio Morricone - 04 - Childhood Memories
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum