True Blue - Madonna
When I Think Of You - Janet Jackson
Coś w tym jest Lubię Madonnę. Janet też najgorsza nie jest. Ale pierwszy hit jaki pamiętam to nie wiem jak to się nazywa ale szło jakoś My name is Luca, i don't know what i'm waiting for coś tam coś tam. Zawsze mnie katowali w samochodzie tą jedną kasetą z hitami lat 80tych (chyba) Była tam też właśnie Madonna - Like A Virgin.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Eeee, Britney Spear - Baby one more time, i inne backstreetboysy... a ja i tak uważam, ze hitem mojego życia jest Nagły atak Spawacza - Aleja nr 6 grób nr 4.
[i]Miłość i nienawiść to dzieci niewoli
Wydane na świat dla lepszej kontroli
Nad ludźmi którzy muszą mieć podziały
Bo bez nich świat zrobi się zbyt szary[i]
Z wszystkim wszystkim mi się kojarzy.
_________________ Pogłaszcze mnie Pan po futerku...? Zamrucze, obiecuję...
US /=\ The Sign - Ace Of Base
UK /=\ Without You - Mariah Carey
Nie znam tego. I nie mam zamiaru.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Wysłany: 2007-01-27, 23:52
Polecający: Nori
Junajtendowe Kindgomy: Nothing Compares 2 U - Sinead O'Connor - Nie znam.
Ameryka: How Am I Supposed To Live Without You - Michael Bolton - Też nie znam.
Czy to coś oznacza? Czy nie mam duszy? To przerażające! W ogóle kto wymyślił taką stronę?
_________________ Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum