No wybacz. Jeśli to ich środowisko rządzi się prawem- "kto ma najwięcej złotych łańcuchów ten jest najfajniejszy" to nie wmuwisz mi, że ci kolesie mają równo pod sufitem. A czy to złe czy dobre to mnie nie obchodzi, niech sobie robią co chcą, ale troche wygląda to zabawnie. "Troche".
Nic Ci nie wmawiam. Wiem swoje. Wiem, że to coś więcej niż złote łańcuchy. I nie trzeba wiele, żeby to zauważyć. Ale jak się po prostu nie chce tego zauważyć to się nic nie poradzi.
Dla mnie równie "trochę" śmiesznie mogą wyglądać typy w obszarpanych skórach ze śmiesznym makijażem wyglądający na co dzień jak z dworca Zoo. Ale nie patrzę tak powierzchownie. Widocznie coś w tym wszystkim jest. A że mnie to nie rusza, to nie znaczy, że to wszystko pół debile i mają nie równo pod sufitem.
Psycho Krusher napisał/a:
A potem jest z nimi tak jak z Peją, który twierdzi, że reprezentuje biedę. Pff....
No gadka i argumenty jakbym gadał z szaloną 13-tką na forum bravo..
Rozkmiń znaczenie słowa "reprezentuję".
jaro21_89 napisał/a:
ale jak Ty sluchales Busta Rhymes'a no to wybacz stary ale to co on mowi to farmazon....
Łot?
jaro21_89 napisał/a:
Peje ma go*no a nie prawdziwy hajs.... Przecietny urzedas ma wiecej od niego....
Pffff..
Co to za urząd?
Cytat:
Afu-rze
Cytrus napisał/a:
Common
No istny underground..
jaro21_89 napisał/a:
Szkoda ze Dre tak szybko sie wycofal.... za czasow NWA troszke wymiatal....
Z czego się wycofał?
Cytrus napisał/a:
Wole ich bo robia jak dla mnie coś innego jak np common ktory miesza rap i jazz i świetnie mu to wychdozi
Common i jazz..?
jaro21_89 napisał/a:
Biggie to byl ciec...
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!
Cytrus napisał/a:
no własnie teraz jest tak ze ludzie wymieniaja 2paca i bigiego jedym ciurkiem ze sa ich fanami, ale nie znaja ich historii i to co naprawde tam sie działo.
Wszyscy ich wymieniają jednym ciurkiem, fani, raperzy, ludzie którzy osobiście ich znali i co z tego? Mają ciągnąć beef dalej 10 lat po śmierci obydwu? Zawsze się wymienia wszystkich na raz Biggie, Tupac, Eazy, Big L, Punisher, Jam Master Jay, Proof itd itd itd. I dobrze.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Z rap gry.... Przeciez od 2001 nie nagral zadnego albumu... podobno planuje cos na 2008 (dretox)
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
Z rap gry.... Przeciez od 2001 nie nagral zadnego albumu... podobno planuje cos na 2008 (dretox)
Za to wyprodukował multum numerów. W końcu jest producentem przede wszystkim. Nie? A że albumu nie wydaje co rok to nie znaczy, że się wycofał. Detox majstruje i przesuwa wydanie chyba już ze dwa czy trzy lata.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Za to wyprodukował multum numerów. W końcu jest producentem przede wszystkim. Nie? A że albumu nie wydaje co rok to nie znaczy, że się wycofał. Detox majstruje i przesuwa wydanie chyba już ze dwa czy trzy lata.
Zdaje sobie z tego sprawe... Kilku ludzi zdazyl wypromowac w tym czasie.....
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
i ja się z miła chęcią wypowiem na temat rapu i zagranicznego i tego naszego polskiego hip-hopu
Niestety z przykrością muszę stwierdzić że około 80% hip-hopowców na polskim rynku to nic ciekawego ani godnego uwagi
Ktoś kiedyś powiedział, że o gustach się nie dyskutuje, więc wymieniać nie będę
Ale mam od zawsze (i już tak pozostanie) wielki szacunek do Paktofoniki, Kalibra, teraz Pokahontaz, nowy projekt Rahima naprawdę cud
Mea! z rahimem, sama czy DSL "pierwsza dama polskiego hip-hopu"
Z zagranicznych nie znam dużo, ale utwór "Next Episode" czy "Hit's from the bong" to już przeszło do historii i towarzysza mi na każdej dobrej imprezie... czyli często
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum